BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 6 maja 2025, 06:33

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 75 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 lipca 2009, 14:23 
Przyjaciel forum

Kyokushin napisał(a):
Z drugiej strony, jak dawano im hale na jakichś zadupiach to nie dziwne że sie nie zgadzali - kto by tam poszedł i poco.
Do KTD ludzie chodzili 'bo było' a nie 'że było'. Jak nie będzie tu gdzie jest to nikt tam nie pójdzie.
Lokalizacja równorzędna do były by złote balasy lub domy towarowe przy sezamie.
Ale jak mówie - nie wnikałem w te rzeczy więc zdanie mam takie że zdania nie mam.

Akurat z wysmianiem Nadarzyna ludzie z KDT nie maja racji, w Nadarzynie stoi cos takiego

http://www.maximus.ch/

z tego co wiem biznes idzie tak dobrze, ze maja/zaczeli juz to rozbudowywac. Nie jest to tez jedyne tego typu miejsce w tej okolicy, sa chyba jeszcze 2 inne - nie pamietam nazw.

Miejsce na takiego typu bazar, jak najbardziej jest (skoro jest zainteresowanie), ale na obrzezach Warszawy. Przyklad Maximusa pokazuje, ze jezeli sie chce cos zrobic, to da rade zrobic cos nawet w mniej atrakcyjnej lokalizacji ;) Moim zdaniem powinni sie przeniesc gdzies na polnoc Wawy, wtedy nie robiliby sobie konkurencji z Nadarzynem.
.

Ostatnio edytowano 22 lipca 2009, 14:29 przez Vermilion, łącznie edytowano 2 razy

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 22 lipca 2009, 14:31 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Do maximusa nie jeżdżę bo daleko i nie chce mi się, raz byłem i nic ciekawego nie ma.
Do KDT co prawda też nie chodziłem bo bazarów nie lubię, więc trudno mi się odnieść.

Natomiast, łatwiej chcąc nie chcąc trafić do KDT niż maximusa.

Ale nie o to mi chodziło, nie o nadarzyn...

Otóż, kupcy mieli świetną i lukratywną propozycję przeniesienia się pod stadion X lecia :D :D :rotfl:
Z którym każdy wie co obecnie się dzieje.

Ostatnio edytowano 22 lipca 2009, 14:34 przez Kyokushin, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 22 lipca 2009, 14:32 
Forumowicz

Moje BMW: F31 + e93
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... 33&start=0
ok ale zanim wyrobią sobie "renome" no jeszcze minie parenascie miesiecy.
a w centrum warszawy nie musieli sie o nic martwić czysty biznes, nie wiem czy ktoś z was był kiedys w KDT ale tam momentami sa tłumy !! a powiem szczerze ze cudów tam nie ma ani ceny nie za atrakcyjne ani asortyment, maja buty sportowe ale ceny takie same a czasmi wyzsze niz w zlotych tarasach i do tego niewiadomego pochodzenia. Szczerze powiem ze nie wiem dlaczego ludzie kupuja w KDT. Takie złudzenie ze jak stragan i mozna sie targować przyjdzie taki jeden z drugim i bedzie sie cieszyl ze kupil nike za 240zł a jak sa wyprzedaże (np teraz) to w firmowym sklepie mozna kupić poniżej 200zł :zdziwko:

Tytuł:
PostNapisane: 22 lipca 2009, 14:41 
Przyjaciel forum

Kyokushin napisał(a):
Otóż, kupcy mieli świetną i lukratywną propozycję przeniesienia się pod stadion X lecia :D :D :rotfl:
Z którym każdy wie co obecnie się dzieje.

A to juz wina balaganu i nierozgarniecia kazdej ekipy, ktora nim rzadzila. Prawde mowiac nikt nie ma dobrego pomyslu na Warszawe. Dlatego to miasto jest zupelnie pozbawione charakteru, czy jakiegos wlasnego stylu.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lipca 2009, 14:45 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 530dAt
Kod silnika: M57
arolst napisał(a):
Szczerze powiem ze nie wiem dlaczego ludzie kupuja w KDT.

w wiekszości bazarowa mentalność. jak ktoś pół zycia handlował na bazarze, to i do zakupów sie przyzwyczaił... znane twarze, znane miejsca... :rotfl: :rotfl: tak odpustowo... swojsko... :rotfl: :rotfl:

Vermilion napisał(a):
Akurat z wysmianiem Nadarzyna ludzie z KDT nie maja racji

a co zainteresowanym przeszkadzał Nadarzyn? ciekawe ilu z nich mieszkało w Warszawie, a ilu własnie w takiej odległosci, w jakiej lezy owa miejscowość... dlaczego trzeba się pchać koniecznie do miasta, skoro miasto nie chce? czasy, gdy chłopskie lub robotnicze pochodzenie dawało dodatkowe punkty juz minęły, i, mimo, ze wielu jest to niewsmak juz nie wrócą...

Tytuł:
PostNapisane: 22 lipca 2009, 15:16 
Forumowicz

Cytuj:
6mln dochodu rocznie z najdroższej w centrum działki To według Ciebie dużo ? Wolisz 6 mln zł rocznie czy 3mld z Unii na budowę w tym miejscu metra ? Gacie sobie może każdy kupić w sklepie a wybudować metro raczej nie.

3 mld na budowę metra, które niezaprzeczalnie musi powstać. Obawiam się że ze stacji metra+muzeum miasto nawet tych 6 mln mieć nie będzie.

Cytuj:
Takie kocopoły jakie opowiadają kupcy to się dzieciom na dobranoc opowiada.

I jeszcze Hanka z Donaldem takie kocopoły opowiadają o niższych podatkach, prostrzym systemie podatkowym, uzdrowieniu służby zdrowia, tu akurat Pani Kopacz, z mojego rodzinnego miasta.

Żeby nie było głosowałem na PO :]

Cytuj:
A dlaczego nikt z 2 tyś kupców nie zareagował że wandale niszczą ich miejsce pracy ? Stali sobie spokojnie jak kamienie leciały na budynek za to ochroniarzy by żywcem zjedli.

No wiesz jak widze 20 Policjantów w kaskach, z tarczami i pałkami. Obok nich co chwile przechodzi 4-5 dresów i każdy ma kamień/pałke z metalu/drewna, a niebiescy sobie stoją i udają że nic nie widzą to tez bym nie ryzykował. Myśle że zdrowie ważniejsze od kasy.

Cytuj:
No tak lepiej mieć stragan z mydłem powidłem niż galerię sztuki.

Lepiej zrobić łady teren z placem zabaw, drzewami, trawnikiem, dużą fontanną i pilnowac aby menty sobie tam miejsca spotkań nie zrobili. Przynajmniej ludzie zamisat do galerii handlowej z dziećmi chodzili by na powietrze. To jest potrzebne miastu, każdemu nie tylko Warszawie. A nie durnowate muzeum w którym możesz zobaczyć 2 cegły i jeszcze jakiś "znawca"sztuki wmawia Ci że to wspaniała rzeźba. Nie mówiąc już o tym że robiono wywiad i wiekszośc mieszkańców uważa że muzeum to durny pomysł :rotfl:

Tak jak Kyo napisał niewiele wiemy wiec sobie możnma dyskutowac. Ktoś pewnie koloryzuje, kłamie itp. Jednak patrząc na to że kolejne szlone ekipy robią nas w balona od 1989 roku to ja już prędzej uwierze temu z KDT :]

Ci co mają takie rewelacje że niby Kupiec to stary UB-ek itp to proponuje do CBA, CBŚ, FBI, CIA. Kariera gwarantowana jeśli potraficie zdobyć takie info 12h od tych wydarzeń i na każdego macie haka :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 lipca 2009, 15:46 
Naczelny bimbrovnik

Moje BMW: e30
Kod silnika: m52b28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=77118
Prezes KDT o kibolach: "Jesteśmy wdzięczni tym młodym ludziom, którzy spontanicznie włączyli się do akcji w obronie KDT"
:lol:
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... ziom_.html

One redline a day keeps a mechanic away.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lipca 2009, 16:03 
Zacna persona forum

Misek napisał(a):
Ci co mają takie rewelacje że niby Kupiec to stary UB-ek itp

Ci, co umieja czytać ze zrozumieniem...

Misek napisał(a):
Lepiej zrobić łady teren z placem zabaw, drzewami, trawnikiem, dużą fontanną i pilnowac aby menty sobie tam miejsca spotkań nie zrobili. Przynajmniej ludzie zamisat do galerii handlowej z dziećmi chodzili by na powietrze. To jest potrzebne miastu, każdemu nie tylko Warszawie. A nie durnowate muzeum w którym możesz zobaczyć 2 cegły i jeszcze jakiś "znawca"sztuki wmawia Ci że to wspaniała rzeźba.

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

dużą fontannę...

i placyk do organizowania odpustów...

Tytuł:
PostNapisane: 22 lipca 2009, 16:18 
Forumowicz

najlepiej zrobic ładny plac zabaw zebyśmy mieli gdzie spoty robic :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 22 lipca 2009, 16:19 
Jak zwykle trzeba w temacie takim jak ten czytać osiągnięcia PO o tym i o tamtym, że tylko do tego się nadają :wstyd:

a czego się PiS nauczyło?

http://www.tvn24.pl/-1,1602100,0,1,nell ... omosc.html

a co do tematu, no cóż, kupcy bronią się, policyjne pałki vs. Kamienie :zdziwko:

jedno wielkie :wstyd:

Tytuł:
PostNapisane: 22 lipca 2009, 16:40 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
Boogie napisał(a):
wazelina wyborcza to juz nie jest dzis potrzebna...

Eeee kolega Gagatek, albo manipuluje, albo wykazał się po raz kolejny ignorancją :)
Wazelina wyborcza odnosi się do PISSSu, gdyż to właśnie oni podpisali ostatnią umowę dotyczącą wynajęcia Hali.... podpisali kilka dni przed wyborami, barany jedne :)

Dla mnie to już dawno powinni to zburzyć, jak by było z drewna to podpalić.... i zasiać tam trawę chociażby, albo posadzić słoneczniki.

Najgorsze jest to że dziś czytałem że panujący nam Prezydent RP Lech Kaczyński, był zaniepokojony wydarzeniami z pod KDT i jego zdaniem należało z kupcami ROZMAWIAĆ.......................... nie wiem tylko o czym, o tym że wyrokiem sądowym, mieli nakaz opuszczenia tego blaszaka?
Skoro L. Kaczyński jest profesorem prawa (nadzwyczajnym co prawda) to już mnie nic nie jest w stanie zdziwić.

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

Tytuł:
PostNapisane: 22 lipca 2009, 16:44 
Zacna persona forum

Boogie napisał(a):
bierute napisał(a):
a nie smarowała tyłek wyborczą wazelina jak Kaczyński...
bierute napisał(a):
a'propos wyborczego wazeliniarstwa ala kaczyński

srali muchi bedzie wiosna

wazelina wyborcza to juz nie jest dzis potrzebna, jak bandzie nierobów i pozerów rośnie popracie hehehe
Jedyne co opanowali chlopaki z nowej Uni Wolności to propagadna i mamienie plebsu :rotfl:
sondaże :padam:

ktos bierze udzial w sondażach za kase ? są takie firmy, dostejmy pare zeta za godzinne badanie.
Firma od razu dobiera sklad ludzi do badania taki, zeby sie orientowali, o odpowiednim profilu i rokowali na pozytwne ustosunkowanie sie do tematu :)
Oczywiscie nikt nic nie wie :rotfl:

Juz nawet ludzie nie wkurzają sie za bardzo mówiąc - z znowu ONI nas oszukali, znowu dalismy sie wykiwać...
Dla mnie bomba hehehe

SMG/KRC jesli bedziesz grzeczny to przy badaniach dostaniesz perfumy jesli powiesz ze sa dobre i czekolade i batoniki na pozegnanie

Jesli juz budy maja rozwalic to proponuje wysadzic i zburzyc palac kultury, deformuje cale centrum miasta, centrum wyglada jak przedmiescia, wstyd na caly swiat

Tytuł:
PostNapisane: 22 lipca 2009, 16:53 
Przyjaciel forum

A napisał(a):
SMG/KRC jesli bedziesz grzeczny to przy badaniach dostaniesz perfumy jesli powiesz ze sa dobre i czekolade i batoniki na pozegnanie

Ignorancja kolego się kłania.
Podarunki dostaje się zazwyczaj jedynie za udział w zogniskowanych wywiadach grupowych. Nie dotyczą one zazwyczaj polityki, a próba jest dobierana celowościowo, a nie poprzez dobór przypadkowy (są to badania jakościowe).
Poparcie dla partii politycznych bada się zazwyczaj poprzez ankietę telefoniczną, lub krótki wywiad osobisty (są to badania ilościowe) i za udział w ankiecie nie otrzymuję się żadnych podarków itd.

Dla mnie to PiS może mieć w sondażach nawet 99% poparcia.
W rezultacie i tak wyborów nie wygrają, a Lech Kaczyński nie uzyska reelekcji.

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

Tytuł:
PostNapisane: 22 lipca 2009, 17:16 
Zacna persona forum

Pułkownik Zuber napisał(a):
A napisał(a):

Ignorancja kolego się kłania.
Podarunki dostaje się zazwyczaj jedynie za udział w zogniskowanych wywiadach grupowych. Nie dotyczą one zazwyczaj polityki, a próba jest dobierana celowościowo, a nie poprzez dobór przypadkowy (są to badania jakościowe).
Poparcie dla partii politycznych bada się zazwyczaj poprzez ankietę telefoniczną, lub krótki wywiad osobisty (są to badania ilościowe) i za udział w ankiecie nie otrzymuję się żadnych podarków itd.

Dla mnie to PiS może mieć w sondażach nawet 99% poparcia.
W rezultacie i tak wyborów nie wygrają, a Lech Kaczyński nie uzyska reelekcji.

a co ma do tego jakis glupi pis ? hmm jedyne co moge powiedziec to to ze masz chora obsesje na punkcie pisu i kaczynskich

Tytuł:
PostNapisane: 22 lipca 2009, 17:18 
Przyjaciel forum

A napisał(a):
a co ma do tego jakis glupi pis ? hmm jedyne co moge powiedziec to to ze masz obsesje na punkcie pisu i kaczynskich

Zwisa mi to kolego co możesz sobie powiedzieć.

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

Tytuł:
PostNapisane: 22 lipca 2009, 17:18 
Zacna persona forum

Pułkownik Zuber napisał(a):
A napisał(a):
a co ma do tego jakis glupi pis ? hmm jedyne co moge powiedziec to to ze masz obsesje na punkcie pisu i kaczynskich

Zwisa mi to kolego co możesz sobie powiedzieć.

mi nie tylko zwisa ale i dynda

Tytuł:
PostNapisane: 22 lipca 2009, 18:04 
Forumowicz

widze ze dyskusja na poziomie :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

śmiało nie krępujcie sie :D

Tytuł:
PostNapisane: 23 lipca 2009, 10:12 
Zacna persona forum

Moje BMW: e30,e36
Kod silnika: m40,m41,m43,m62
Tak a propos KDT, dzisiaj rano w Trojce ciekawy wywiad byl z wicemarszalkiem senatu z PiSu, senatorem Romaszewskim.

Porównał sprawę KDT do teatru na Dubrovce (czy jak to sie pisze), a działania policji do działań rosyjskiego FSB. Kupcy to według niego niewinne ofiary z teatru.

Al eto nie było najlepsze, bo pan senator, którego do tej pory miałem za rozsądnego człowieka, na pytanie o działania PiSu za rządów w stolicy, odparł:

"a odwalcie wy się od PiSu!"

Starszy człowiek, to może dlatego:(

Tytuł:
PostNapisane: 23 lipca 2009, 10:37 
Przyjaciel forum

http://www.youtube.com/watch?v=4wa91S7XyB0
http://www.youtube.com/watch?v=XM7DEyxahjs
http://www.youtube.com/watch?v=-CmAFUK1OeI

to tak, zeby kazdy mogl ocenic sam ;)

Tytuł:
PostNapisane: 23 lipca 2009, 10:54 
Zacna persona forum

qqiz napisał(a):
Tak a propos KDT, dzisiaj rano w Trojce ciekawy wywiad byl z wicemarszalkiem senatu z PiSu, senatorem Romaszewskim.

Porównał sprawę KDT do teatru na Dubrovce (czy jak to sie pisze), a działania policji do działań rosyjskiego FSB. Kupcy to według niego niewinne ofiary z teatru.

Al eto nie było najlepsze, bo pan senator, którego do tej pory miałem za rozsądnego człowieka, na pytanie o działania PiSu za rządów w stolicy, odparł:

"a odwalcie wy się od PiSu!"

Starszy człowiek, to może dlatego:(

starym człowiekiem, to niech on sobie bedzie prywatnie. publicznie, to on jest stary pierdziel. jak to sie ludziom partyjniactwo na łeb rzuca... toż to jest jakas mania... obsesja... najpierw zomo, potem szatani, następnie srodowiska "te inne niż AK", a teraz FSB... a przecież słuzba zdrowia publiczna jest...

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 75 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1