Cytuj:
6mln dochodu rocznie z najdroższej w centrum działki To według Ciebie dużo ? Wolisz 6 mln zł rocznie czy 3mld z Unii na budowę w tym miejscu metra ? Gacie sobie może każdy kupić w sklepie a wybudować metro raczej nie.
3 mld na budowę metra, które niezaprzeczalnie musi powstać. Obawiam się że ze stacji metra+muzeum miasto nawet tych 6 mln mieć nie będzie.
Cytuj:
Takie kocopoły jakie opowiadają kupcy to się dzieciom na dobranoc opowiada.
I jeszcze Hanka z Donaldem takie kocopoły opowiadają o niższych podatkach, prostrzym systemie podatkowym, uzdrowieniu służby zdrowia, tu akurat Pani Kopacz, z mojego rodzinnego miasta.
Żeby nie było głosowałem na PO
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Cytuj:
A dlaczego nikt z 2 tyś kupców nie zareagował że wandale niszczą ich miejsce pracy ? Stali sobie spokojnie jak kamienie leciały na budynek za to ochroniarzy by żywcem zjedli.
No wiesz jak widze 20 Policjantów w kaskach, z tarczami i pałkami. Obok nich co chwile przechodzi 4-5 dresów i każdy ma kamień/pałke z metalu/drewna, a niebiescy sobie stoją i udają że nic nie widzą to tez bym nie ryzykował. Myśle że zdrowie ważniejsze od kasy.
Cytuj:
No tak lepiej mieć stragan z mydłem powidłem niż galerię sztuki.
Lepiej zrobić łady teren z placem zabaw, drzewami, trawnikiem, dużą fontanną i pilnowac aby menty sobie tam miejsca spotkań nie zrobili. Przynajmniej ludzie zamisat do galerii handlowej z dziećmi chodzili by na powietrze. To jest potrzebne miastu, każdemu nie tylko Warszawie. A nie durnowate muzeum w którym możesz zobaczyć 2 cegły i jeszcze jakiś "znawca"sztuki wmawia Ci że to wspaniała rzeźba. Nie mówiąc już o tym że robiono wywiad i wiekszośc mieszkańców uważa że muzeum to durny pomysł
Tak jak Kyo napisał niewiele wiemy wiec sobie możnma dyskutowac. Ktoś pewnie koloryzuje, kłamie itp. Jednak patrząc na to że kolejne szlone ekipy robią nas w balona od 1989 roku to ja już prędzej uwierze temu z KDT
Ci co mają takie rewelacje że niby Kupiec to stary UB-ek itp to proponuje do CBA, CBŚ, FBI, CIA. Kariera gwarantowana jeśli potraficie zdobyć takie info 12h od tych wydarzeń i na każdego macie haka