Piotr_Ł napisał(a):
Mam takie cuś u mnie. Jeśli dobrze rozumiem to aby je właczyć muszę wcisnąć prawy przełącznik (literka S) w stronę kierownicy. Próbowałem na włączonym zapłonie (nie odpalałem auta) i nie działa. Więc postanowiłem sprawdzić elektryke.
Literka S włacza INTENSYWNE czyszczenie szyby, działa wtedy pompka w małym zbiorniczku. czyszczenie lamp działa TYLKO jak masz wlaczone swiatła mijania, to samo tyczy sie spryskiwaczy halogenów.
Piotr_Ł napisał(a):
Chcę wymienić żarówkę ale nie moge wyciągnąć tego długiego plastiku (mam lampy Hella). Jak go Wyciągnąć ?
przekrec te fajke lekko w lewo i wyciagaj pomału. PO przekreceniu powinienes poczuc lekkie " klik " .
Piotr_Ł napisał(a):
Następne pytanie W tylnych popielniczkach zauważyłem małe żaróweczki. Chciałbym aby one świeciły. Podmieniłem, żarówki ale nie działają. Co załącza te żarówki ?
u mnie- zapłon + właczone postpjówki/swiatła
Piotr_Ł napisał(a):
Przy okazji zapytam co to jest za rura idąca z przed chłodnicy do bloku silnika ( po prawej stronie samochodu). Podejżewam, że u mnie nie jest oryginalna, ale to ze względu na gaz prze który jest jeszcze mniej miejsca.
mozesz dac fotki tej rury ?