BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 6 maja 2025, 23:55

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 175 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 października 2009, 09:20 
Forumowicz

jiGsaw napisał(a):
John Lennon też strzelił w pysk komuś na koncercie, jak się do tego odniesiesz? John Lennon nie był raperem.

Wiesz trudno mi oceniać sytuację, o której mało wiem. Jeżeli uderzył w takich samych okolicznościach co Sokół to dla mnie nic go nie usprawiedliwia...

http://www.youtube.com/watch?v=vs0cR8IZLhI

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 13 października 2009, 11:02 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e34, e36
Dać komuś w pysk na koncercie, potem chcieć się wybielić w TVN - biogarfia Peji. Plus jego wydawca płyt - skąd inąd znałam człowieka osobiście - szybko skończyłam znajomość z dosyć ważnych pobudek. Teraz widzę nagonkę na wybielanie..... jak Polański - bo on tyle w życiu przeszedł....

Szlag trafia!

:wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd:

Temu co pisze, a nie ma dowodów - papier przyjął wszystko - reszta wkrótce.
Prawda jest jak d... każdy ma swoją....[/color]

Tytuł:
PostNapisane: 13 października 2009, 13:39 
Forumowicz

Moje BMW: E36 320i
http://www.youtube.com/watch?v=1tc8DoU04Po

tak tede zareagował na faki...
samo przez się mówi kto jest na poziomie a kto nie.

Tytuł:
PostNapisane: 13 października 2009, 18:50 
Mnie denerwuje, że wypowiadają się tu osoby które nie mają pojęcia o całym zajściu.
Byłem na tym koncercie. Przyjechałem tam na koncert Ryśka, którego słucham od pierwszych nagrań.
Nie można wierzyć w to co pokazują media. Dla nich jest to karma, zwiększa się oglądalność. Media żyją skandalami.
Byłem pod sceną. Koleś pokazywał palec przez cały koncert Peji. Peja zszedł ze sceny, ochrona nie dopuściła go do chłopaka, nikt nie usunął chłopaka z tłumu. Gdyby nie zainstniała sytuacja, pewnie sam bym chłopaka wyprowadził. Na koncercie byłem z 6 kolegami, przyjechaliśmy na koncert aż z Warszawy. Peja bardzo źle rozegrał całą sytuację. Jako dorosły człowiek powinien poprosić o usunięcie chłopaka. Nie rozumiem skąd ta nagonka. Były już gorsze sytuacje (np. z Sokołem, który uderzył antyfana w twarz z pięści) a nikt tego nie pokazywał.
Co do Tedego. Fałszywy człowiek, który chce urwać kupony od całej sytuacji. W podobnej sytuacji podkulił ogon i uciekał (kiedy koleś z tłumu próbował go okładać).
Co do wydawcy, o co ci chodzi Agrafka? Facet powiedział to co myśli o Peji. To człowiek, którego ukształtowała ulica, nie ciepły dom i rodzice. Jak ktoś mnie zaczepia na ulicy, to nie próbuje z nim negocjować, tłumaczyć tylko też odpowiadam agresją - wiem, też źle robię. Niektórzy powiedzą, że koncert to nie ulica. Mają rację. Dla niektórych jednak ta granica się zaciera.

[mały edit]

Co do "Wybielania się" to Peja w wywiadzie nie wybielał się. Odpowiadał na pytania, które zadawał dziennikarz. Druga sprawa, to TVN zaprosiło Peję na wywiad i to TVN chciało się wybielić. Istnieją pewne zależności, o których nie wszyscy wiedzą.

Tytuł:
PostNapisane: 14 października 2009, 00:02 
Forumowicz

Bauer napisał(a):
Peja bardzo źle rozegrał całą sytuację. Jako dorosły człowiek powinien poprosić o usunięcie chłopaka. Nie rozumiem skąd ta nagonka.

Myślę, że odpowiedziałeś sobie sam we wcześniejszym zdaniu, z którym się całkowice zgadzam. Ochrona powinna hejter'ów trzymać krótko.

Bauer napisał(a):
Były już gorsze sytuacje (np. z Sokołem, który uderzył antyfana w twarz z pięści) a nikt tego nie pokazywał.

Też się nad tym zastanawiałem i chyba spowodowane jest to tym iż zajście z Sokołem było za granicą i nikt nikogo nie pozwał. Poza tym Wojtek wtedy (czyli na długo przed nagraniem kawałka "W Aucie") raczej nie był aż tak rozpoznawalny przez media jak Peja, który wystąpił w "Blokersach" czy różnego rodzaju Talk Show'ach.

Bauer napisał(a):
Co do Tedego. Fałszywy człowiek, który chce urwać kupony od całej sytuacji. W podobnej sytuacji podkulił ogon i uciekał (kiedy koleś z tłumu próbował go okładać).

Moim zdaniem TDF nie jest fałszywy, jest szczery. A co do tego, ze chce skorzystać na tej sytuacji to analizując jak doszło do beef'u uważam, ze tak nie jest. To Peja zareagował na krótki wpis na facebooku (który ktoś niezwiązany z Tedzikiem rozdmuchał) słabym freestylem, a Tede na ten freestyle odpowiedział nagrywając kawałki. A w Kołobrzegu... no trochę koleżka go zaskoczył :).

Podsumowując: zgadzam się całkowicie, że Peja źle postąpił na koncercie (podobnie jak ochrona) i cała sytuacja nie jest aż takiej wagi aby robić nagonkę na tak dużą skalę.

Tytuł:
PostNapisane: 14 października 2009, 09:58 
Forumowicz

Moje BMW: E39
http://www.cgm.pl/video.php?video_ID=3932
Wywiad z peją.

Tytuł:
PostNapisane: 14 października 2009, 10:07 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 530dAt
Kod silnika: M57
Bauer napisał(a):
To człowiek, którego ukształtowała ulica, nie ciepły dom i rodzice.

...aż sie zaksztusiłem... hehehehehehehe... ukształtowała go ulica... ale to groźnie brzmi... buhahahaha... te polskie blokowe smęty stały sie dla małolatów jakąś religią... chcesz małolatowi zaimponować? powiedz, ze wychowała cię ulica, hahahahaha...

ja sam na koncertach (podobnie jak wiekszość publiki) na koncertach Prodigy wtykam chłopakom faki az miło, i mimo, ze chyba juz na 10 im tak wtykałem, zaden z nich nie zlazł ze sceny i w morde mi nie dał... :)

Tytuł:
PostNapisane: 14 października 2009, 17:46 
bierute napisał(a):
Bauer napisał(a):
To człowiek, którego ukształtowała ulica, nie ciepły dom i rodzice.

...aż sie zaksztusiłem... hehehehehehehe... ukształtowała go ulica... ale to groźnie brzmi... buhahahaha... te polskie blokowe smęty stały sie dla małolatów jakąś religią... chcesz małolatowi zaimponować? powiedz, ze wychowała cię ulica, hahahahaha...

ja sam na koncertach (podobnie jak wiekszość publiki) na koncertach Prodigy wtykam chłopakom faki az miło, i mimo, ze chyba juz na 10 im tak wtykałem, zaden z nich nie zlazł ze sceny i w morde mi nie dał... :)

Nie rozumiem, chcesz mnie sprowokować? Uważasz mnie za małolata? Nie próbuj szufladkować ludzi na podstawie tego jakiej muzyki słuchają. Przypomnij sobie jak denerwuje Cię gdy inni ludzie szufladkują w ten sam sposób kierowców bmw. Gdzie ja napisałem, że takie zachowanie mi czy komukolwiek imponuje? Tak jak pisałem, Peję wychowała ulica. Ludzie tego pokroju zachowują się inaczej.

Nie wiem po co piszesz o swoim zachowaniu na koncercie Prodigy. Nie uważam, żeby było to dorosłe zachowanie, a tym bardziej powód do chwalenia się tym.

Tytuł:
PostNapisane: 14 października 2009, 18:14 
Zacna persona forum

Moje BMW: e46 COUPE+COMPACTe36
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=94308
Bauer napisał(a):
To człowiek, którego ukształtowała ulica
:rotfl: :rotfl:
chyba Sezamkowa
w tej calej sprawie najgorsze jest to ze koles z marginesu jest dla mlodych ludzi autorytetem "szacunek ludzi ulicy" hwdp i te sprawy to poprosu zalosne no ale każdy w życiu ma inne wartości

http://www.youtube.com/watch?v=ZNme9pNZXgI :super:

Tytuł:
PostNapisane: 14 października 2009, 18:22 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 530dAt
Kod silnika: M57
Bauer, nie moim zamiarem jest Ciebie prowokować ni obrażać. Śmieję się z robienia z takich typków jak Peja autorytetów i dawania się nabierać na ich gadki o "ulicy". Tak się składa, że znam właściciela PROSTO, gdzie wielu z takich typków nagrywa płyty i wiem, że to lipa i zawracanie gitary. Chyba, że życie na ulicy to kradzieże, rozboje i ćpanie brauna :)

Tytuł:
PostNapisane: 14 października 2009, 18:23 
Zacna persona forum

Moje BMW: e46
Kod silnika: m47n
o gustach sie nie dyskutuje; dla jednego guru jest nastolatek spiewajacy o swoim "doswiadczeniu" zyciowym dla innych facet co nie ma konta i spi z kotem
dla kazdego cos milego
peja sie zachowal jak sie zachowal wydaje mi sie ze to akurat pasuje do tego typu muzyki,ja slucham innej ale jak by mnie jakis down wkurzal to moze bym zrobil tez cos takiego..taki gangsta styl

https://picasaweb.google.com/100024553116878785483/Indochiny

Tytuł:
PostNapisane: 14 października 2009, 18:41 
Zacna persona forum

Moje BMW: e46 Coupe +Mustang
CZECHU napisał(a):
Bauer napisał(a):
chyba Sezamkowa

:rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 14 października 2009, 20:21 
Przyjaciel forum

Nie raz cytowałam Peję. Oj nie raz. Ale ja lubię klasę. Jemu do tej klasy niestety....po tym incydencie zabrakło. Jak to było? Ideał sięgnął bruku? Dlatego piszę widząc jak zareagował.

Sokoła nie oceniam. Nie podchodzi mi jego twórczość i nie cytowałam go nigdy. Tedego mogłabym - bo i styczność z człowiekiem kiedyś miałam. Środowisko też znałam, jak wielu polskich wykonawców tego gatunku. Dlatego mam prawo po tylu koncertach na jakich byłam z backstage'u ocenić i wydawcę i wykonawcę. Między sobą też mają dużo do powiedzenia.

Tytuł:
PostNapisane: 14 października 2009, 20:53 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
Agrafka była groupie ! :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 14 października 2009, 21:07 
Przyjaciel forum

Bobby_Valentino napisał(a):
Agrafka była groupie ! :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! ;)

Tytuł:
PostNapisane: 14 października 2009, 21:12 
Uzależniony od forum :)

Nie jestem jakimś wielkim fanem Peji, ogólnie nie przepadam za nim, oglądałem wywiad Tedego (który z resztą mądrze gada) na temat wystąpienia Ryśka, a teraz oglądnąłem wywiad Peji na temat zaistniałej sytuacji, i powiem szczerze, że ciężko się jest nie zgodzić z nim w niektórych kwestiach.
Oto link: http://www.youtube.com/watch?v=vZuQNkIg ... re=channel
http://www.cgm.pl/video.php?video_ID=3933

Polecam oglądnąć i przeanalizować to, o czym obaj panowie mówią. Daje to obraz sytuacji z dwóch skrajnych punktów widzenia.

Tytuł:
PostNapisane: 14 października 2009, 21:23 
Częsty bywalec

Moje BMW: e46
Kod silnika: M54B22
a ja spotkalem dzisiaj Rysia...

Tytuł:
PostNapisane: 14 października 2009, 21:45 
Częsty bywalec

CZECHU napisał(a):
Bauer napisał(a):
chyba Sezamkowa
w tej calej sprawie najgorsze jest to ze koles z marginesu jest dla mlodych ludzi autorytetem "szacunek ludzi ulicy" hwdp i te sprawy to poprosu zalosne no ale każdy w życiu ma inne wartości

http://www.youtube.com/watch?v=ZNme9pNZXgI :super:

Nie bardzo rozumiesz co znaczy "ulica" tu Polska, nie ameryka, wychować na ulicy znaczy bardziej, przebywanie częściej z kumplami, bo w domu patologia, najczęściej alkohol...a nie wracanie ze szkółki na ciepły obiadek zrobiony przez mamusię, a potem wycieczka do cyrku z tatusiem... Peja nie miał dużo kawałków typu "hwdp", mylisz z hemgru (których nie trawię), zresztą sami narzekacie na Policję, a Ryśkowi wszystko potraficie wypomnieć :) tylko dostaniecie mandacik od razu nienawidzicie policji, co mają powiedzieć młodzi ludzie nękani na każdym kroku, u nas "rządzący" mają małe dzieci, to postanowili porobić pełno placów zabaw, dla DZIECI... małe miasteczko a z 4 czy 5 placów zabaw, a dla młodzieży NIC...

Tytuł:
PostNapisane: 20 października 2009, 10:57 
Forumowicz

Moje BMW: E39
ech zielonej góry zataczają coraz szersze kręgi:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Beef pomiędzy WFD a Obrońcami Tytułu to już chyba przeszłość.
Obrazek

Obrazek

Oraz pojawiły się zdecydowane reakcje innych raperów.
Ekipa PTP oraz Macca Squad odeszły z wydawnictwa WJ.

Oraz do beefu dołączył się Borixon
http://www.youtube.com/watch?v=H1sZCtSiQB8

Tytuł:
PostNapisane: 20 października 2009, 13:11 
Przyjaciel forum

O i Leszek.....to jest postać...szkoda że przestał nagrywać. Oj szkoda!

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 175 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1