BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 6 maja 2025, 11:20

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 115 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 października 2009, 06:54 
Uzależniony od forum :)

:zdziwko:

mam swoje poglądy na wszystkie te afery, nie afery ale się z nimi nie podzielę, bo mi się nie chce :] i tak mnie nie przekonacie, że białe jest białe, a czarne jest białe

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 13 października 2009, 11:29 
Zacna persona forum

Moje BMW: e46
Kod silnika: m47n
Cytuj:
W przeciwienstwie do Ciebie potrafie uargumentowac swoje wypowiedzi i nie musze w tym szukac sojusznikow, bo takie zachowanie jest oznaka słabości. Proponuje zebys wsadził głowe w możdzierz, a potem porządnie walnął sie tłuczkiem (bez skojarzen z eurotuskomozgotlukami). Jak to zrobisz i jesli potem bedziesz w stanie, to wypowiedz sie na temat sytuacji politycznej wnosząc coś konkretnego do tematu.

problem w tym ze ty nie masz zadbych argumentów tylko inwektywy,tak samo jak twoj "master" jaro
smiejesz sie ze zdjecia Premiera bo smieszna czapka...oficjalne delegecje robia takie "smieszne" rzeczy,cos otwieraja,przecinaja ,przymierzaja lokalne stroje ,probuja lokalne specjaly...widze ze tego nie rozumiesz ale jak dorosniesz to zrozumiesz
i jeszcze jedno...twoj idol jaro nie ma szans na powrot ,tylko 25 %wierzy jak on ze biale nie jest biale a czarne nie jest czarne,ale mozesz zawsze z nim wyemigrowac do Wolski..to takie patriotyczne

https://picasaweb.google.com/100024553116878785483/Indochiny

Tytuł:
PostNapisane: 13 października 2009, 15:50 
Forumowy terrorysta

becek napisał(a):
Cytat:
W przeciwienstwie do Ciebie potrafie uargumentowac swoje wypowiedzi i nie musze w tym szukac sojusznikow, bo takie zachowanie jest oznaka słabości. Proponuje zebys wsadził głowe w możdzierz, a potem porządnie walnął sie tłuczkiem (bez skojarzen z eurotuskomozgotlukami). Jak to zrobisz i jesli potem bedziesz w stanie, to wypowiedz sie na temat sytuacji politycznej wnosząc coś konkretnego do tematu.

problem w tym ze ty nie masz zadbych argumentów tylko inwektywy,tak samo jak twoj "master" jaro
smiejesz sie ze zdjecia Premiera bo smieszna czapka...oficjalne delegecje robia takie "smieszne" rzeczy,cos otwieraja,przecinaja ,przymierzaja lokalne stroje ,probuja lokalne specjaly...widze ze tego nie rozumiesz ale jak dorosniesz to zrozumiesz
i jeszcze jedno...twoj idol jaro nie ma szans na powrot ,tylko 25 %wierzy jak on ze biale nie jest biale a czarne nie jest czarne,ale mozesz zawsze z nim wyemigrowac do Wolski..to takie patriotyczne

Po raz kolejny powtorze i bede to powtarzał do skutku -Pisalem juz o tym wczesniej, ale widze ze co niektorzy tego nie zrozumieli, wiec powtorze. Otoz obecnie mamy od 2 lat rzady PO i temat dotyczy rzadow PO, nie PIS, nie SLD itd . I skonczcie z taka demagogia, ze wszystko co zle to wina poprzednikow. Bo idac tym tokiem rozumowania, mozna powiedziec, ze jest zle, bo to wina PIS, a za PISu zle bylo przez SLD, a za rzadow SLD bylo zle przez poprzednie rzady AWS, wczesniej przez KLD, UD, PZPR. Za II Rzeczpospolitej byl zle, przez rozbiory. W czasach rozbiorow rowniez bylo przez ........... itd,itp i w ten sposob za wszystko odpowiedzialny jest Mieszko I :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 15 października 2009, 21:57 
Forumowy terrorysta

"W PO działa sekta Tuska. Słońce Karpat" :rotfl:
- Najpierw minister Sławomir Nowak mówi, że Donald Tusk jest namaszczony przez Boga, teraz pani poseł Śledzińska-Katarasińska uważa, że byłby jednocześnie świetnym prezydentem i premierem. W PO działa jakaś sekta Tuska. Słońce Karpat - śmiał się w TVN24 Adam Hofman.
- Czy ja wyglądam jak minister Nowak? Przecież ja nie jestem taka przystojna - odpowiedziała posłanka PO. - Poza tym Nowak mówił o tym, że Tusk jest politycznym geniuszem, a nie że jest namaszczony przez Boga - prostowała.
Adam Hofman mówił, że pierwszy raz zgadza się z Januszem Palikotem. - Podobnie, jak poseł Palikot, uważam, że Donald Tusk nie powinien startować w wyborach prezydenckich - mówił.
Doszło natomiast do sporu o skład i zakres działania komisji śledczej. - Zobaczymy, czy PO podejdzie do problemu poważnie i wyśle do komisji kogoś takiego, jak poseł Gowin, czy niepoważnie i wyśle kogoś takiego, jak Palikot albo Julia Pitera - mówił Hofman. - I czy pozwoli opozycji na przewodniczącego komisji, bo nie można być sędzią we własnej sprawie - pytał poseł PO.
- To nie jest tylko nasza sprawa, bo trzeba sprawdzić, do kogo chodził pan Sobiesiak, zanim poszedł do Chlebowskiego - odpowiedziała Śledzińska-Katarasińska.

Tytuł:
PostNapisane: 16 października 2009, 07:15 
Zacna persona forum

??? o co kaman??a moze zmienmy nazwe dzialu na prasowke :wstyd:

Tytuł:
PostNapisane: 29 października 2009, 23:46 

jaka 'afera' hazardowa?
czy ty wogóle znasz definicje słowa afera, człowieku?

Tytuł:
PostNapisane: 30 października 2009, 17:27 
Forumowy terrorysta

Byczus napisał(a):
jaka 'afera' hazardowa?

:rotfl: afera, ktora doprowadziła do wymiany ..... (policz sobie ilu) ministrów w obecnym rzadzie :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 2 listopada 2009, 19:41 
Zacna persona forum

panie, afery to byly za rzadów PIS , wybory trzeba bylo nowe robic
nie ma zarzutów nie ma afery

Tytuł:
PostNapisane: 2 listopada 2009, 19:52 
Zacna persona forum

Moje BMW: e34, e39
Kod silnika: m50b25, m51b25
Garaż: e34 m50b25
e39 m51b25
wlasnie, wszystko za pis-u, a teraz dopiero wychodzi na jaw
a kto jest winny, platforma, bo oni teraz sa u wladzy i trzeba na kogos wine zwalic.

Just to stay alive...

Tytuł:
PostNapisane: 3 listopada 2009, 16:34 
Forumowy terrorysta

Afery byly za SLD, za PISu i afery sa za PO, PO do świetych krów nie nalezy.

Tytuł:
PostNapisane: 3 listopada 2009, 18:18 
Zacna persona forum

nie nalezy,to prawda
ale Panie Boze jesli kaczki maja wrocic do wladzy to prosze, niech rzadza w afryce albo azji...nas polakow juz wiecej nie doswiadczaj

Tytuł:
PostNapisane: 5 listopada 2009, 18:11 

syszałem, że jak by PiS zaczął rządzić w Afryce to piasku by zabrakło xD

Tytuł:
PostNapisane: 5 listopada 2009, 20:18 
Pierwsze kroki

Byczus napisał(a):
syszałem, że jak by PiS zaczął rządzić w Afryce to piasku by zabrakło xD

A slyszales, ze Platforma tak zadluzyla panstwo, ze kazdy obywatel ma 16 tys. zl dlugu? To poczytaj: http://www.tvn24.pl/-1,1620444,0,1,kazd ... omosc.html

Slyszales, ze Polska ma zaplacic 400 milionow zl. kary za spieprzona robote przez zone Aleksandra Grada (ministra Skarbu Panstwa)? Rowniez poczytaj:
http://www.dziennik.pl/gospodarka/artic ... Grada.html
Cytuj:
"Polska musi zapłacić 400 milionów złotych kary za to, że źle przygotowała mapki lotnicze do wniosków o dopłaty rolne. Okazuje się, że najwięcej nieprawidłowości było tam, gdzie zdjęcia wykonywała spółka MGGP, założona przez Aleksandra Grada.

Gdy w 2001 Grad dostał się do Sejmu, trafił do komisji rolnictwa, dziwnym trafem kontrakty
na dostawę sprzętu do Agencji Modernizacji i Restrukturyzacji Rolnictwa wygrywała... MGGP - ujawnia "Najwyższy Czas". W 2005 spółka podpisała kontrakt na wykonanie map lotniczych.

Firmą zainteresowała się, w 2007 prokuratura. Zawiadomienie złożył Marek
Kuchciński z PiS. Jednak w 2008, gdy Aleksander Grad został ministrem śledztwo umorzono"

Umiesz tylko pierdoly dziecinne wypisywac o PISie? Wiadomo PIS byl mistrzem obciachu, ale przejdz do konkretow, a jesli nie masz pojecia o polityce, to nie zabieraj glosu.

Byczus napisał(a):
jaka 'afera' hazardowa?

Ryszard Sobiesiak i Jan Kosek wplacali kase na fundusz wyborczy Platformy Obywatelskiej. Ich wplaty nie byly bezinteresowne, bo potem mieli dostac za to nagrode... A jaka, to juz wszyscy widzieli, bo sie wydalo i Chlebowski z Drzewieckim zostali kozlami ofiarnymi i wylecieli z malym hukiem.

Dokladnie to samo dzialo sie za czasow KL-D (dawna Platforma Obywatelska pod inna nazwa; ci sami ludzie z Tuskiem na czele). Tylko ci starsi juz o tym zapomnieli a gowniarzeria nawet o tym nie wie.

Afere hazardowa dobrze skwitowalo Centrum im. Adama Smitha:
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Centrum ... 39451.html

I dam ci dobra rade - zamiast siedziec na forum BMW (swoja droga, ruda ci Fiata nie pozera :rotfl: ) i pisac durnoty, wez sie do nauki, zeby miec z czego oszczedzac na emeryture, bo to, co zrobil rzad Platformy w tej sprawie, spowodowalo, ze twoje pokolenie bedzie dostawac smieciowe, a nie emeryture i to dopiero od 70 roku zycia.

Ostatnio edytowano 5 listopada 2009, 20:36 przez Forza, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 6 listopada 2009, 00:34 

A słyszałeś, że Polska gospodarka ma się najlepiej w całej Unii Europejskiej? http://www.tvn24.pl/12692,1626976,0,1,p ... omosc.html
Nie przypisuje tu całego sukcesu rządzącym (ponieważ duże znaczenie na dodatni wynik miała konsumpcja wewnętrzna), jednak radzę przypomnieć co wykrzykiwała wtedy opozycja (konkretnie PiS). Gdyby w okresie początku kryzysu, rządziło PiS, mielibyśmy dziś inflację na dużym poziomie i jeszcze większy dług publiczny (o którym zresztą wspomniałeś), między innymi poprzez proponowaną w tamtym okresie podwyżkę stóp procentowych przez PiS. Dlatego osobiście dziękuję Bogu, że rządy sprawuje partia, która potrafiła umiejętnie podjąć walkę z kryzysem (i co najważniejsze w odpowiednią porę - w przeciwieństwie do państw 'zachodnich' które wpompowały w gospodarkę masę miliardów [patrz -> USA, Niemcy, Francja] bez większych skutków).

Nie ma żadnych, ale to żadnych powodów nazywania sprawy - aferą hazardową.
Jedyne co mamy to nagrania Chlebowskiego, który powiedział o dwa słowa za dużo (za słowami nie kryły się żadne czyny!), także sprawa jest prosta - nie ma dowodów na przestępstwo - nie ma żadnej afery!

Dodam jeszcze, że zadłużenie wzrosło najbardziej w okresie dwóch 'wspaniałych' lat rządów PiS-LPR-Samogonu.

Na forum BMW zarejestrowałem się, ponieważ w przyszłym roku planuje kupić BMW (prawdopodobnie e36) i spędzam wolny czas by poczytać o wadach, zaletach i opiniach użytkowników tej wspaniałej marki.
Tempra? No cóż.. ruda pożera tylnie nadkola, jednak jest to wynik dwóch kolizji (z czego jedna poważniejsza) jeszcze za użytkowania mojego ojca i brata, jednak obydwie kolizje, nie były z ich winy - w obydwu przypadkach zderzenie w tył samochodu. Jeździ ich parę (z czego jedna znajomego) po Poznaniu, i jeśli chodzi o rdze to nie ma z nimi żadnego problemu -> pod warunkiem, że nie były trzaśnięte właśnie. Fiat pochodzi z roku 93 - a te były już cynowane.

Nie jestem może ekspertem w sprawach polityki, ale na pewno orientuję się trochę lepiej od zwykłego zjadacza chleba w tych sprawach ;)

Umiesz liczyć? Licz na siebie - nie wymagam od państwa by podało mi pieniądze na tacy, jednak wymagam stworzenia warunków do samodzielnego ich zdobywania - co moim zdaniem, najlepiej czyni PO. Nie twierdzę tutaj, że PO to moja wymarzona partia, jednak jak pomyślę, że PiS mógłby dojść ponownie do władzy (TFU TFU!!!!!!) to wybacz, ale do tego obciachu, tej kompromitacji na arenie międzynarodowej, nieudolności i populizmu (straszenie Niemcami i Rosjanami) nie można więcej dopuścić, moherku :wstyd:

POzdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 6 listopada 2009, 09:12 
Specjalista

Moje BMW: M6
Kod silnika: S85 S62 M60
Garaż: było: M5e39 '01,
e34 540i '94
Byczus napisał(a):
(straszenie Niemcami i Rosjanami

Młody człowieku, żebyś jeszcze nie płakał z tego powodu, z którego się teraz nabijasz.....
Prawie każde pokolenie od TYSIĄCA lat przeżywało tragedie właśnie z tego powodu.
W swojej zarozumiałości myślisz, że teraz to jest inaczej a my jesteśmy kimś wyjątkowym.... :wstyd:

http://imageshack.com/a/img689/1772/78er.jpg

Sprzedam MANUAL 6-b z M5e39 ~ 3.000 PLN

Tytuł:
PostNapisane: 6 listopada 2009, 10:23 
Forumowicz

POpaprancy robia lody wieksze od tirowek na A2.
maja dobry PR. wszystkie media oprocz "rodzyna" trzymaja ich strone.
czy juz zapomnieliscie jaka akcyze na auta nam ufundowali?

donaldinio to wiekszy lodziarz od zbycha, rycha, zdzicha, slawy, masy, baraniny, krokieta, dziada i marchewy.

jak gangsta donald skonczy rzady dopiera gowna zaczna wyplywac. :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 6 listopada 2009, 10:24 
Forumowicz

donaldinio to wiekszy lodziarz od zbycha, rycha, zdzicha, slawy, masy, baraniny, krokieta, dziada i marchewy.

jak gangsta donald skonczy rzady dopiera gowna zaczna wyplywac. :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 6 listopada 2009, 14:12 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 530dAt
Kod silnika: M57
Kune napisał(a):

Ten tydzien pokazal ze wiele nie trzeba, Pani Pazura/Pazera wziela lapowke za zalatwienie tego czy tamtego - i co, TEZ KRADNIE! Taka ikona kultury.

khekhekhe... zakrztusiłem sie kanapką... ikona kultury... dobre... sprzątała plan filmowy w jakiejs telenoweli dla kucht, czy cos takiego?

qqiz napisał(a):

I tak a propos, mam historie z pobliskiego podwórka, dotyczącą działań CBA.
Dwaj panowie z kierownictwa jednej z instytucji rządowych byli przez CBA o coś podejrzewani, podsłuchiwani itp.

Któregoś pięknego dnia, kiedy prowadzili odczyty na jakiejś konferencji naukowej gdzieś w górach, w samym środku imprezy wpadli faceci w kominiarkach i Panów wyciągneli do czarnych beemek. Rzecz jasna kamery na miejscu były włączone.
Potem przewóz via Warszawa, gdzie znowu kamery.
Następnie przesłuchanie w lokalnej prokuraturze, gdzie doprowadzeni przez Panów w kominiarkach i kurtkach z logo CBA.

I co?

Mija rok i nie ma żadnych zarzutów.
Pojawiają się pytania:
- dlaczego Panów nie zaproszono normalnie na przesłuchanie?
- dlaczego zwinięto ich akurat na konferencji naukowej z kamerami?
- czy opłaca się pędzić 3 beemki i kilku ludzi na drugi koniec Polski, skoro kandydatów do przesłuchania ma się przez 90% roku 2 przecznice od biura?

niewytłumaczalne, prawda? ja mam swoją mała teorię na ten temat... widok rosłych panów w kominiarkach musiał bardzo podniecać pewnego innego (niezbyt rosłego) pana...

Tytuł:
PostNapisane: 6 listopada 2009, 16:39 
Zacna persona forum

boogie Ty tez boisz sie niemcow i rosjan?? czegoś jeszcze??
Cytuj:
robiola1

donaldinio to wiekszy lodziarz od zbycha, rycha, zdzicha, slawy, masy, baraniny, krokieta, dziada i marchewy
a za pisanie takich glupot to powinien byc ban ,styl wypowiedzi na poziomie szamba

Tytuł:
PostNapisane: 6 listopada 2009, 17:27 
Zacna persona forum

nie podniecajcie sie tak tą polityką bo wam żyłka pęknie, róbcie swoje(tak jak robi to Miro z Rychem) czyli pracujcie tylko dla siebie ,a nie dla całej reszty POmiotów i rządu PO-idiotów, wcześniej czy później i tak sie zawali

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 115 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1