Kyokushin napisał(a):
Zakręt, wyboje cokolwiek, no dobra, zwolnie na wybojach do 80 buahhahahha, ale później wracam do swojego tempa

Co w tym śmiesznego? skoro znak jest 80, to się upierasz, że mam tyle jechać, więc?
Kyokushin napisał(a):
Czyli oznacza ze jak mi sie wydaje ze jest zakręt to zwolnie a jak mi sie wydaje ze moge depnać to depcze, wracajac do swojego tempa 170 na ograniczeniu 80 tak ?

Bo sam wiem lepiej kiedy ten znak ma sens a kiedy nie

a ktoś kto go tam postawił to może i miał, ale to zależy od tego jak bardzo mi sie spieszy LOLOL
Wow. extra interpretacja

Extra to jest Twoja nadinterpretacja.
Dla Ciebie znaki to świętość, albo nie masz świadomości, że bardzo, bardzo dużo znaków w Polsce jest bezmyślnie postawione (wiem, teraz się będziesz śmiał, że JA wiem KIEDY jest bezmyślnie, a kiedy NIE), albo jak postawią znak "Otwórz drzwi i wyskocz z samochodu przy 90km/h", bo tak ktoś postawił
Zapewne, gdy wyjeżdżasz z terenu zabudowanego przyspieszasz, gdy miniesz znak, że jest koniec, mimo, że wszelkie zabudowania skończyły się pół km. temu, a dookoła masz dłuuuuugą prostą, pobocze i świetną widoczność
Z kolei w zimę nie ma ograniczenia, mimo, że jest szklanka na drodze, to Ty będziesz pałował 90km/h, BO PRZECIEŻ NIE MA OGRANICZENIA, ja zaś na podst. mojego WYDAJE MI SIĘ będę jechał 40km/h i sobie do warunków dostosuję prędkość
i tyli. Dla Twojej satysfakcji też ignoruję podwójną ciągłą, a także przerywaną, bo co mi po przerywanej, jak guzik widzę.
Na ograniczeniu 90, gdy ktoś jedzie 80, będziesz też wyprzedzał osiągając max. 90? Brawo!
lolololololol
a ja myslalem ze tacy kolesie to tylko w programie "uwaga pirat". oni tez jak byli zlapani na 70 gdzie grzali 150 to sie tlumaczyli ze oni wiedza lepiej ile tu mozna jechac bo im sie wydaje ze nie stwarzaja zagrozenia i ze tu powinno byc conajmniej 120 a nie 70. no i oczywiscie te ograniczenia sa ustawione bezmyslnie zeby tylko lapac takich mistrzow kierownicy jak oni
Fryderyk ty to pewnie na czerwonym tez sie nie zatrzymujesz bo przeciez nic akurat nie jedzie i przeciez nie musisz sie zatrzymywac