martinobmw napisał(a):
Kucu napisał(a):
napewno nie z beczki...
a z czego masz nalewany do baniek ??????????? z kosmosu?
właśnie tacy kolesie mię rozwalają ''nie z beczki" a myślisz ze w czym do polski przychodzi olej do rozlewni ?!

A MÓJ DROGI W BECZKACH.
właśnie kupując beczkie oleju nie płaci się za opakowanie kolorowe typu pec.(banka plastikowa) można nawet zaoszczędzić kilka stówek.zawsze kupowałem nobila od kumpla z beczki który miał kilka ciężarówek i co myślisz ze coś się stało

zrobiłem 6o.tys i nic .co zdziwiony jesteś ze nic się nie stało z oleju z beczki.ja nie byłem zdziwiony ani troszkę .bym lał z beczki ale nie ma CASTROL-a EDGA

kupuje u tego kolesia i oszczędzam prawie 70zł na wymianie.
http://www.allegro.pl/item861124812_cas ... ratis.htmlMIE rozwalają tacy co na Forum nie potrafią używać języka polskiego...
Do Polski owszem, przyjeżdża w beczkach... Ale rozlewnia to nie sklepik z częściami czy chemią motoryzacyjną a jak to kolega wcześniej napisał - dziś każdy kombinuje, i dużo jest takich indywidualnych sprzedawców którzy z beczki Mobila sprzedają np Lotos czy jakieś inne cholerstwo. Skąd wiesz co on tam wlał gdy tego nie widziałeś i czy nie rozcieńczył tego innym olejem np? Oczywiście nie oceniam Twego kolegi ani innych sprzedawców, bo nie można generalizować - ale żyjemy w Polsce i takie są niestety fakty... A co Ty myślisz ze od razu coś Ci się z silnikiem stanie? Zastanów się człowieku zanim coś napiszesz bo nie zjadłeś wszystkich rozumów i aż żal to czytać póżniej...
Naprawdę myślisz że ten olej jest 100% ok? To tak jak z oponami nowymi z allegro. U mnie Dębica 195/55/15 kosztuje dajmy na to ok 180zł. Przyjeżdża klient z taką oponą z allegro za 150 i cieszy się jak nie wiem ze kupił taniej. Tylko żeby wyważyć takie koło, trzeba przybić parę gram ołowiu, gdzie montuje te opony np z IC - nigdy nie ma takich kłopotów, wystarczają dużo mniejsze ciężarki... Myślę że z olejami może być podobnie. Koniec OT.
Jesli chodzi o olej to tylko wlasnie wieksze sieci - Fota, Inter Cars, Hart...