bender napisał(a):
niech wyjdzie i 30 wersja urządzenia co z tego jak ja będę miał w aucie 1 wersję. Takie gadanie (jakoś to będzie) mnie nie urządza, bo w kieszeni nie lata mi 600Euro. Gdyby to kosztowało 50Euro to bym się nie przejmował
Gadanie takie że coś tam wymyślą i będę coś dokładał dokupował za dodatkowe 100Euro mnie nie urządza. Zarazem pogarsza to funkcjonowanie coś jak dwa lata temu z telewizorami. Sprzedawcy mówili jakoś to będzie telewizja cyfrowa nie wejdzie i stary pierdaty. Teraz w 2012 aby mi działał TV muszę dokupić tuner DVB-T a sama funkcjonalność telewizora to już nie to. Dodatkowy pilot, telegazeta już z TV nie działa itp. wtedy telewizor działa tylko jako monitor bez sensu.
TO samo będzie i z tym dynavin.
kolego bender jeszcze raz prosilbym abys przeczytal posty od poczatku do konca...i nie pomin tego co ja pisalem

a pisalem to ze mi to radio juz od poczatku za bardzo nie podchodzi.z twoich dwoch postow mozna wywnioskowac ze juz wiesz najlepiej a ja to jestem jednym z tych co sie na to radio strasznie napalil..itd, itp...nic bardziej mylacego.a teraz fakty,jesli stac cie bylo na BMW to nie rozumie twojego podejscia do tego NIBY drogiego radia za 600 euronow.za 200 to mozesz najwyzej najzwyklejsze radyjko cd sobie sprawic.powinienes takze wiedziec (inet jak widze masz) ze kazdy nowy sprzet elektroniczny max po dwoch latach otrzymuje swojego nastepce czyli inaczej to ujac, ulepszony poprawiony i oczywiscie znowu z czyms tam nowym..przyklad, kupilem poltora roku temu nowy lcd hd telewizor 42 cali, i co pojawilo sie nowego w naszych sklepach?nowe telewizory LED tv wypieraja nasze juz jakoby przestarzale lcd

wiec raczej nie nazekaj bo w takim tepie jak sie rozwija nasza technologia bedziemy zawsze do tylu.podoba ci sie to kup,za drogi dla ciebie zostan przy kaseciaku. za rok bedzie znowu cos nowego i lepszego i napewno drozszego

niestety nie odmienimy tego to sie nazywa postep technologiczny to co teraz jest nowoscia jutro bedzie juz standartem i tak w kolko.....