BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 6 maja 2025, 17:58

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Audi RS5
PostNapisane: 25 lutego 2010, 10:09 
Uzależniony od forum :)

Czy ci wszyscy wrogowie ledow zatrzymali sie w sredniowieczu?Technika idzie do przodu i jeszcze troche wogole nie bedzie tradycyjnych zarowek i co wtedy?Wszystkie nowe auta beda bllleeee :mur:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 25 lutego 2010, 11:52 

Moje BMW: E30 E46 E83
Kod silnika: M20B25 FTMW!!!
Garaż: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Huk z ledami, ale ten srodek w nowych audi jest z generacji na generacje coraz bardziej festyniarski :kwasny: Ciekawe jak tam z motorem w tym RS5, czy nadal beda papierowe konie? ;)

Jest: '90 E30 325i 2d diamantschwarz/leder bison schwarz (M3), '05 E46 330ci stahlblau/leder schwarz, '08 E83 X3 3.0si alpinweiss 3/leder nevada tabak

PostNapisane: 25 lutego 2010, 12:17 
spider napisał(a):
Czy ci wszyscy wrogowie ledow zatrzymali sie w sredniowieczu?Technika idzie do przodu i jeszcze troche wogole nie bedzie tradycyjnych zarowek i co wtedy?Wszystkie nowe auta beda bllleeee :mur:

Spider, może jednak to zwolennicy LEDów nie mają własnego zdania, asertywność na poziomie niskim lub bliskim 0 i da ich się tak zmanipulować, że wszystko można im wszystko wbić do głowy? :)

albo lubi świecidełka, tak jak kobiety :hyhy:

To nie chodzi o technikę, czy technologię, tylko na siajową stylizację, która nie musi iść z nimi w parze :suchy:

PostNapisane: 25 lutego 2010, 14:05 

Rozumiem BMW nie ma ledow wiec ledy to obciach.Ale np. fani Audi moga powiedziec to samo o ringach.Kompletnie bez sensu polemika,bo jeden lubi to,a drugi tamto.Ja wiem,ze mamy na forum prawdziwych fanatykow marki,takich mega konserwatystow ktorzy swiata po za ori standardem z pomaranczami swiata nie widza.Ale prosze wezcie pod uwage,ze nie wszyscy musza myslec tak samo.Zobaczcie na nasz przemysl motoryzacyjny,Polonez od poczatku do konca produkcji wygladal praktycznie tak samo i jak skonczyl? A czasami mam wrazenie,ze niektorzy chcieliby aby nowe BMW wygladaly jak te z lat 80.Auta VAG to beznadziejne kupy,Ople,Fordy,Renault,Peugeot?Wiec co oprocz BMW istnieje na tym swiecie co was zadowoli?Taka mania to szalenstwo juz chyba.

PostNapisane: 25 lutego 2010, 14:24 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Fryderyk napisał(a):
To nie chodzi o technikę, czy technologię, tylko na siajową stylizację, która nie musi iść z nimi w parze :suchy:

+1

PostNapisane: 25 lutego 2010, 14:44 
spider napisał(a):
ktorzy swiata po za ori standardem z pomaranczami swiata nie widza

tak?

Ciekawe którzy to tacy?

spider napisał(a):
Ale prosze wezcie pod uwage,ze nie wszyscy musza myslec tak samo.

a kto pisze "zwolennicy ledów to jacyś debile i się nie znają" ?? sam zaczepiasz pisząc o zacofaniu ze średniowiecza :/

Tomek napisał(a):
Huk z ledami, ale ten srodek w nowych audi jest z generacji na generacje coraz bardziej festyniarski :kwasny:

więc nie tylko ja to zauważyłem, że coś nie jest do końca tak... ciekaw jestem, czy tylko mnie odrzuca ta kwadratowa kierownica :-k

PostNapisane: 25 lutego 2010, 14:53 

Fryderyk napisał(a):
Ciekawe którzy to tacy?

Zbieg okolicznosci,myslalem o ogole,nie tylko o tobie ;)

PostNapisane: 25 lutego 2010, 14:55 
spider napisał(a):
Zbieg okolicznosci,myslalem o ogole,nie tylko o tobie ;)

Ciekawe i zabawne, bo ja nigdy nie twierdziłem, że "tylko ori pomarańcze" poza którymi nie widać świata :wstyd: :mur: :ok:

PostNapisane: 25 lutego 2010, 14:58 

Fryderyk napisał(a):
Ciekawe i zabawne, bo ja nigdy nie twierdziłem, że "tylko ori pomarańcze" poza którymi nie widać świata

Lapiesz za slowka,podobaja ci sie pomarancze tak czy nie?Nie bierz wszystkiego doslownie.

PostNapisane: 25 lutego 2010, 15:36 
spider napisał(a):
Lapiesz za slowka,podobaja ci sie pomarancze tak czy nie?Nie bierz wszystkiego doslownie.

To Ty łapiesz i wrzucasz mnie do worka z jakimiś psychopomarańczami, ja lubię pomarańcze, białe też są spoko, ale nie lubie białych, jak z tyłu są pomarańcze lub inna niepełna kombinacja. Dymione też są spoko, jak są mądrze dopasowane do czegoś.

Wyznaję zasadę, że jak coś robić, to robić po całości, oraz jak coś ma być strasznie kontrowersyjnego, to wolę nic nie robić i nie prowokować, wolę 1000 neutralnych spojrzeń, niż 10 pozytywnych i 990 negatywnych. Takim rozwiązaniem jest ori wygląd, niestety, czasami jak ktoś kombinuje, lepiej byłoby, jakby pozostawił w serii i tyle, to nie jest konserwatywność uber alles, z resztą ja sam mam felgi nie takie jak trzeba i zderzaki w kolorze, więc nie ma konsekwencji rzekomego konserwatyzmu "zero świata poza serią".

W audi strasznie mnie drażnią ledy, w bmw x3, gdyż nie pamiętam, czy to byli styliści z Włoch, czy Austrii, ale skopali strasznie to i wyszedł jamnik.

Ale to i tak nie ważne, bo nikt nie zaczepiał zwolenników led, tylko wyrażał swoje zdanie, więc po co zaczepki o średniowieczu :[

Nie można swojego zdania wyrazić, żeby nie być do czegoś porównanym i skomentowanym, paranoja jakaś :[

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1