spider napisał(a):
Lapiesz za slowka,podobaja ci sie pomarancze tak czy nie?Nie bierz wszystkiego doslownie.
To Ty łapiesz i wrzucasz mnie do worka z jakimiś psychopomarańczami, ja lubię pomarańcze, białe też są spoko, ale nie lubie białych, jak z tyłu są pomarańcze lub inna niepełna kombinacja. Dymione też są spoko, jak są mądrze dopasowane do czegoś.
Wyznaję zasadę, że jak coś robić, to robić po całości, oraz jak coś ma być strasznie kontrowersyjnego, to wolę nic nie robić i nie prowokować, wolę 1000 neutralnych spojrzeń, niż 10 pozytywnych i 990 negatywnych. Takim rozwiązaniem jest ori wygląd, niestety, czasami jak ktoś kombinuje, lepiej byłoby, jakby pozostawił w serii i tyle, to nie jest konserwatywność uber alles, z resztą ja sam mam felgi nie takie jak trzeba i zderzaki w kolorze, więc nie ma konsekwencji rzekomego konserwatyzmu "zero świata poza serią".
W audi strasznie mnie drażnią ledy, w bmw x3, gdyż nie pamiętam, czy to byli styliści z Włoch, czy Austrii, ale skopali strasznie to i wyszedł jamnik.
Ale to i tak nie ważne, bo nikt nie zaczepiał zwolenników led, tylko wyrażał swoje zdanie, więc po co zaczepki o średniowieczu

Nie można swojego zdania wyrazić, żeby nie być do czegoś porównanym i skomentowanym, paranoja jakaś