Witam

panowie mam powazny proble mz centralnka.. mianowicie mam org centralny zamek na kluczyk i dolozony przez kogos pilot.. kiedys wszystko dzialalo do poki nie zmienilem zamka w drzwiach kierowcy bo mam coupe i podsuwanie szyby nie dzialalo. Zamek wziaelm od kumpla tez mial coupe i mial taki problem ze po zamknieciu drzwi auto samo mu sie zamykalo. problem przeszedl do mnie. jezdzielm tak z dwa miesiace i postanowielm to zrobic bo zyc sie nie da ;/ dwa razy wyciagalem kluczyki z zapalonego auta przez lekko uchylony nie otwarty szyber

no wiec tak otwieram auto pilotem i nieraz nie zdaze dojsc do niego a juz sie zamknie ale bez murgania kierunkow tylko tak jakbym nacisna przycisk w drzwiach zeby zamknac sobie od rsodka.. jak juz uda mi sie wejsc to podczas jazdy moge nieraz i 20 razy pod rzad otwierac i on sie zamknie bo moge go z klamki otworzyc jak sie zamknie a czasem trzeba zamknac pilotem zeby kierunki zamrugaly i otworzyc jesczze raz.. pierwsze co to odlaczylismy z elektrykiem caly autoalarm tzn mozna go uzbroic ale nie steruje on zamkami w drzwiach lecz problem pozostal. mialem chyba 10 roznych silownikow do zamkow ale itak kupilem inne ponoc 100 % sprawne z auta w ktorym nie bylo zadnego problemu z centralnym po zamontowaniu raczej nie duza poprawa. odpinalem kazdy silownik (drzwi kierowcy,pasazera,klapa bagaznika,klapka wlewu) kazy zamyka i otwiera ,po otwarciu drzwi lub bagaznika swiatelko sie zapala. doslzismy do tego ze problem tkwi w org centralnym wiec wymieniaelm sterownik centralnego tez za schowkiem i auto zamknelo sie moze ze trzy razy przez dwie godziny i dwa dni chodzilo idealnie

az odlaczyelm akumulator bo musiaelm zmienic cos i dalej dupa... zamyka sie.. pilot nie jest jesczze podlaczony bo byl on wczesniej przylutowany poprzez trzy kable do sterownika centralnego i jesczze tego nie robielm zeby sprawdzic czy dobrze dziala zamek.. ale znowu zaczelo swirowac.. dodam ze kable przejscia z budy do klapy sprawdzone byly przetarte ale juz zaizolowane przez kogos wczesniej.. pomozcie panowie bo brak pomyslow