KubaMpakiet napisał(a):
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU a to zmienia postac zeczy, pytales czy to duzo na auto, odpowiedz brzmi NIE, ale na automat nawet w bmw to juz sporo, po kupnie przygotuj jeszcze piec kola na renowacje
jeffrey1212 napisał(a):
nie do konca.
moja sie zepsola i poiem ci ze te skrzynie to nienajlepsza strona bmw. duzo czytalem n ich temat, dozo warszatatow odwiedzilem i sredno robia ok 220 tys i padja. oczywsce nie wszytkie. tak samo jak audi, porshe, vw gdzie sa prawie te same skrzynie

Panowie, prosze przestancie pitolic...
To ze komus padla nie oznacza, ze padla od przebiegu (200-300tys) ale tylko i wylacznie od jej eksploatacji. u mnie na liczniku jest pod 300tys, z moich wyliczen auto moze miec kolo 400-500tys i nie ma problemu ze skrzynia?! dlaczego, przeciez juz powinna pasc
Jezeli poprzedni uzytkownicy jezdzili automatem tak jak trzeba, do tego zmieniali olej nie ma mozliwosci zeby skrzynia padla sama z siebie przy 200-300tys.
To samo sie tyczy silnika, jezeli ktos dbal, zmienial olej dobrej firmy, nie pilowal na zimnym to 500tys to nie jest wielki przebieg.
shrek80 napisał(a):
Panowie napiszcie mi proszę jak widzicie założenie do niej gazu czy to się będzie opłacać przy silniku z takim przebiegiem czy są jakieś przeciw wskazania?
Jest kilka madrych tematow na forum na temat lpg i kosztach zalozenia dlatego radze poszukac. Wszystko zalezy od przebiegow jakie bedziesz pokonywal i ile chcialbym przeznaczyc na instalacje.