8173 napisał(a):
Spytałem jak rozpoznaje na magazynie jaka felga jest w kartonie skoro na pudełku była tylko informacja o modelu felgi i wielkości.
Więc gdzie reszta informacji o parametrach felgi?
Na chybil trafil. Naprawde to jak rozpoznajemy felgi na magazynie, nie powinno nalezec do Twoich zmartwien

Zamowiles cos u nas i przyszlo nie to co byc powinno? A moze ktos inny na forum zamowil felgi i przyszly inne?
8173 napisał(a):
Otrzymałem odpowiedź:
"Ludzie kiedys wymyslili cos taki pozyteczny wynalazek jak etykieta na pudelko, ktora mozesz wydrukowac i nalepic. Na takiej etykiecie znajdziesz wszystkie potrzebne parametry."
Więc poprosiłem o zdjęcie tej etykiety. (Bo w zasadzie chodziło mi o etykietę kiedy prosiłem o zdjęcie kartonu) A Vermilion jako szanujący się dystrybutor powinien mi takie zdjęcia zapewnić. Tym bardziej, że sam rozpoczął konwersację przez PW.
Wybacz, jezeli jeszcze nie zrozumiales dlaczego Cie ignoruje. Nie mam zamiaru przysylac Ci jakichkolwiek zdjec, na naszej stronie masz adres, chcesz sie przekonac jak wyglada etykiete, przyjedz, obejrzysz ja sobie z bliska. Dlaczego tak do tego podchodze? Bo Twoje pytania za bardzo zaczynaja brzmiec, tak jak by Cie bardzo interesowalo wykorzystanie wiedzy, ktora posiadamy do pchania chinskiego zlomu na allegro....
Nie zgadzasz sie z tym co napisalem...idz popros BMW o plany N54, jako szanujaca sie firma powinni Ci to udostepnic od reki? Nie chca? Pewnie produkuja wszystkie samochody w Chinach...a te fabryki w Niemczech to tylko przykrywka

Nadal zle, popros np. Carlssona, Brabusa czy Hamanna o szczegolowe zdjecia swoich opakowan i oznaczen, wrzuc je na forum, a wtedy dolacze do nich to o co prosisz
Poza tym gratuluje zmartwien na dzisiejszy dzien....nie ma jak spedzac go trollujac na forum
To ostatnia moja odpowiedz na Twoje zaczepki.