BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 2 maja 2025, 12:45

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: [E46] felgi 19' czy 18' do e46??
PostNapisane: 4 kwietnia 2010, 12:21 
Pierwsze kroki

Vermilion napisał(a):
Ale tak jak pisalem wczesniej, gusta sa rozne. Powiem Ci tylko tyle, ze na rozwinietych rynkach, gdzie ludzi maja juz wyrobione gusta (Europa do nich nie nalezy)

Nie należy powiadasz... :rotfl:

To co należy? Chiny? Bo tam się najlepiej sprzedają Twoje felgi "prosto z Japonii" bo nie trzeba ich nigdzie eksportować? :D

Kiedy dostanę zdjęcie tej etykiety? :)

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 4 kwietnia 2010, 12:59 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46
Kod silnika: M47N
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=135656

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=60&t=135795
byłe
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=71866
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... t=piotr320
dareks55 napisał(a):
glupota!!!!co wy dla przechodniow zakladacie te 19!!!???ma byc komfort a nie obrywanie wnetrznosci i rozmyslanie czy ja obetre czy nie...ludzie.

jedni kupują felgi dla komfortu drudzy aby auto ładniej sie prezentowało...
tak jak ze wszystkim jeden lubi to inny tamto.. kwestia gustu.. :cwaniak:

http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=135656

PostNapisane: 4 kwietnia 2010, 13:24 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46 | E46 M3
Kod silnika: M54B30| S54B32
8173 napisał(a):
Nie należy powiadasz... To co należy? Chiny? Bo tam się najlepiej sprzedają Twoje felgi "prosto z Japonii" bo nie trzeba ich nigdzie eksportować? Kiedy dostanę zdjęcie tej etykiety?

mozesz sie nie doczekac...po twoich postach widze ze obecnosc na tym forum, oranicza sie do glupich pytan w kierunku Vermiliona, a takich userow tutaj nie potrzeba

PostNapisane: 4 kwietnia 2010, 13:45 
Pierwsze kroki

Santino napisał(a):
mozesz sie nie doczekac...po twoich postach widze ze obecnosc na tym forum, oranicza sie do glupich pytan w kierunku Vermiliona, a takich userow tutaj nie potrzeba

Sam zaproponował mi że wyśle mi zdjęcia felgi. Skoro to dla niego nie problem - bo sam wyszedł z taką inicjatywą to poprosiłem o zdjęcie kartonu. Otrzymałem zdjęcie kartonu z opisem, że karton jest wspaniały kolorowy i błyszczący a nie jak wszystkie matowe na allegro.

Spytałem jak rozpoznaje na magazynie jaka felga jest w kartonie skoro na pudełku była tylko informacja o modelu felgi i wielkości.
Więc gdzie reszta informacji o parametrach felgi?

Otrzymałem odpowiedź:
"Ludzie kiedys wymyslili cos taki pozyteczny wynalazek jak etykieta na pudelko, ktora mozesz wydrukowac i nalepic. Na takiej etykiecie znajdziesz wszystkie potrzebne parametry."

Więc poprosiłem o zdjęcie tej etykiety. (Bo w zasadzie chodziło mi o etykietę kiedy prosiłem o zdjęcie kartonu) A Vermilion jako szanujący się dystrybutor powinien mi takie zdjęcia zapewnić. Tym bardziej, że sam rozpoczął konwersację przez PW.

PostNapisane: 4 kwietnia 2010, 14:05 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E92
Kod silnika: 335d
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=86&t=56077
a co ty kolego etykiety nie widziales ? ze ma Ci pokazywac. Potwierdzam ze takowa etykieta na pudelku sie znajduje z modelem rozmiarem i et felgi.

PostNapisane: 4 kwietnia 2010, 14:14 
Pierwsze kroki

forest napisał(a):
a co ty kolego etykiety nie widziales ? ze ma Ci pokazywac. Potwierdzam ze takowa etykieta na pudelku sie znajduje z modelem rozmiarem i et felgi.

Właśnie na zdjęciach pudełka, które otrzymałem była zerwana. Tak ma mi pokazywać, chce ją zobaczyć :) Po prostu o to poprosiłem, nie wydaje mi się żeby to był problem zrobić zdjęcie i je przesłać. ;)

Widziałem wiele etykiet od felgi, bardzo interesuje mnie ta :)

PostNapisane: 4 kwietnia 2010, 19:47 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46 | E46 M3
Kod silnika: M54B30| S54B32
8173, kolego nie bede wnikal kto co komu napisal, widze po histori Twoich calych 9 postow ze masz widocznie jakis problem do vermiliona albo produktow ktore oferuje, nazwe forum pewnie widzisz, proponuje przemyslec sens istnienia wlasnego konta na tym forum

PostNapisane: 4 kwietnia 2010, 20:00 
Pierwsze kroki

Moje BMW: e39
jak dla mnie 18 i 19 będzie i dobrze, polecam oryginały z bmw uważaj na chiny , polecam też zawieszkę pod koła i będzie good!

PostNapisane: 4 kwietnia 2010, 20:17 
Przyjaciel forum

8173 napisał(a):
Spytałem jak rozpoznaje na magazynie jaka felga jest w kartonie skoro na pudełku była tylko informacja o modelu felgi i wielkości.
Więc gdzie reszta informacji o parametrach felgi?

Na chybil trafil. Naprawde to jak rozpoznajemy felgi na magazynie, nie powinno nalezec do Twoich zmartwien :rotfl: Zamowiles cos u nas i przyszlo nie to co byc powinno? A moze ktos inny na forum zamowil felgi i przyszly inne? :wstyd:

8173 napisał(a):
Otrzymałem odpowiedź:
"Ludzie kiedys wymyslili cos taki pozyteczny wynalazek jak etykieta na pudelko, ktora mozesz wydrukowac i nalepic. Na takiej etykiecie znajdziesz wszystkie potrzebne parametry."

Więc poprosiłem o zdjęcie tej etykiety. (Bo w zasadzie chodziło mi o etykietę kiedy prosiłem o zdjęcie kartonu) A Vermilion jako szanujący się dystrybutor powinien mi takie zdjęcia zapewnić. Tym bardziej, że sam rozpoczął konwersację przez PW.

Wybacz, jezeli jeszcze nie zrozumiales dlaczego Cie ignoruje. Nie mam zamiaru przysylac Ci jakichkolwiek zdjec, na naszej stronie masz adres, chcesz sie przekonac jak wyglada etykiete, przyjedz, obejrzysz ja sobie z bliska. Dlaczego tak do tego podchodze? Bo Twoje pytania za bardzo zaczynaja brzmiec, tak jak by Cie bardzo interesowalo wykorzystanie wiedzy, ktora posiadamy do pchania chinskiego zlomu na allegro....

Nie zgadzasz sie z tym co napisalem...idz popros BMW o plany N54, jako szanujaca sie firma powinni Ci to udostepnic od reki? Nie chca? Pewnie produkuja wszystkie samochody w Chinach...a te fabryki w Niemczech to tylko przykrywka :rotfl: Nadal zle, popros np. Carlssona, Brabusa czy Hamanna o szczegolowe zdjecia swoich opakowan i oznaczen, wrzuc je na forum, a wtedy dolacze do nich to o co prosisz :rotfl:

Poza tym gratuluje zmartwien na dzisiejszy dzien....nie ma jak spedzac go trollujac na forum :ok:

To ostatnia moja odpowiedz na Twoje zaczepki.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1