a ja zgodze sie z Bierute tzn
punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia-
byl czas kiedy na balety jezdzilem co piatek, sobote i nie konczylo sie o 4-00 rano tylko jechalo jeszcze do kogos na chate na melanz... uzywki, alkohol, sex, bojki... od koloru do wyboru...ale podobalo mi sie i nie widzialem innego zycia po za tym.
Dzis mam 36 lat i na dyskotece nie czuje sie juz w ogole- wole imprezy domowe, albo zjesc dobra kolacje z zona, wypic butelke dobrego wina i zobaczyc jakis film...
mam zone - od 3 tyg- ale w niczym mnie to nie ogranicza tzn- mam czas na hobby-
silownie, auto, wyjezdzam z kolegami "sam"- czasami na kilka dni...
ale ogolnie od tego wszystkiego wazniejsza dla mnie jest rodzina,
dziecko w domu to juz w ogole zmienia wszystko- wiem bo mam corke 13 letnia z poprzedniego malzenstwa-
i na serio interesuje Cie wtedy bardziej jaki wozek dla dziecka masz kupic albo czy Twoje dziecko zrobilo np 1 krok...
Twoje dziecko w domu mowiace do Ciebie 1 raz w zyciu "tato" jest dla Ciebie w tym momenie 100 razy wazniejsze niz "koledzy na motorach"...
Kurtka dla dziecka bedzie wazniejsza niz kurtka dla Was... itd
po prostu w pewnym wieku przyjdzie na Was czas i swiat sie Wam przewartosciowuje.
Taki solista bez obowiazkow, ale majacy hobby i czas- jak wyglada w wieku np 40 i wiecej lat ? Smutno i smiesznie...
Samotnosc wkrada sie w zycie bo koledzy to nie wszystko, i nawet lepiej smakuje taki wypad z kolegami jezeli jestes w zwiazku niz jezeli robisz to codziennie bo nie masz nic innego do roboty...
Reasumujac- malzenstwo i rodzina wcale nie wyklucza hobby, a juz na pewno nie- szczescia w zyciu- przyczynia sie do niego nawet,- trzeba "tylko" sobie wszystko dobrze poukladac w zwiazku.
Pisze to wszystko sprzedajac za kilka godz 330ci i kupujac 320d
najezdzilem sie juz szybkimi samochodami a teraz zdalem sobie sprawe ze wazniejsze od szybkiego startu spod swiatel jest dla mnie np urlop z zona i byc moze wkrotce dzieckiem.
dla rozladowania atmosfery- bardzo fajny model partnerstwa w rodzinie-
http://www.youtube.com/watch?v=rbh-FQV1uzc