Nowak_BMW530d napisał(a):
Masz na myśli, że jak widzę dziurę to w nią specjalnie wjeżdzam ?
Tak, albo nie umiesz ich omijać.
Nie wiem może u Ciebie drogi są proste jak stół albo robisz po kilka kilometrów na miesiąc.
Drogi są zróżnicowane w całej Polsce, lepsze, gorsze. Ja robię jakieś 10k rocznie, więc na miesiąc wychodzi więcej, niż kilka
Ja jeżdzę bardzo dużo a drogi w moim mieście i po za nim to istny dramat i nie powiesz mi że przy prędkości powyżej 100km/h jak wjedziesz w głęboką dziurę to taka felga Ci wytrzyma....
Kto normalny jeździ ~100km/h na drodze, gdzie są takie głębokie dziury? Może i na balonie wytrzyma, ale jak Cię kiedyś rzuci i wpadniesz przystanek, może trochę pomyślisz 2. razy heh
Jak byłem w trzech warsztatach wulkanizacyjnych to za każdym razem słyszałem coś w stylu "to trzeba było se kupić jeszcze niższe opony" także nie wiem ale wydaję mi się że takie koła są bardzo dobre ale nie na nasze poje#$@$ drogi
Heh, to jak sam napisałeś- "nie wiesz"- to po co zabierasz głos w tej dyskusji w ogóle? Wulkanizatorzy zakładają tylko koła i opony, o jeździe to mają pojęcie, że ho ho!
Znaczna część osób na forum ma profil 45%, albo jeszcze niższy i nie narzeka.
Felgi jak możesz zobaczyć w galerii są od E60 więc chińszczyzna odpada a czy prostowane 10 razy to nie wiem ale patrząc chociaż po rancie wyglądają bardzo dobrze
Nie wiem, nie wiem... eh no ja też nie wiem, ale wiem, że farmazony koleżko z tym profilem opowiadasz.0
Komfort spada- owszem, szybsze zużycie zawieszenia- owszem, ale nie prostowania co chwile.
Jakby tak było, prawie żadna beemka nie wyjechałaby od dealera na kołach większych, niż fi 16cali