BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 6 maja 2025, 20:16

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 273 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Bojkot zimnego Lecha
PostNapisane: 10 sierpnia 2010, 15:06 
Zacna persona forum

Moje BMW: e46
Kod silnika: m47n
Kyokushin napisał(a):
Czy pod pomnikiem lotnika albo pod pomnikiem sapera, są jakieś demonstacje?
Co ma piernik do pomnika, tfu, wiatraka?

bardzo mnie rozczarowales Kyo
przykro mi ze nie rozumiesz takich podstawowych rzeczy
wsluchaj sie wjarka, jak on mowi o pomniku, ofiarach i wyimaginowanych sprawcach i teraz wyobraz sobie pomnik-z falgami gdzie z PO kapie krew ...zobacz ich flagi one nie sa religijne tylko POLITYCZNE
wiec pomnik bedzie stale oblegany przez staruszki ,palace sie znicze ,kwiety i xera z glupotami o katach,rosji ,po itp
to bedzie ich pomnik pod ktorym nie raz bedzie jaro jako ofiara ,i brat ofiary a chyba nie sadzisz ze jego obecnosc pod palacem nie bedzie politycznym hapeningiem??
tu religia jest tylko zaslona
"Pałac prezydencki to dobra lokalizacja z uwagi na to że był tam prezydent, wiele osób z otoczenia prezydenta" to pomnik w takim razie Kyo powinien stanac na helu bo tam glownie przebywal drób

https://picasaweb.google.com/100024553116878785483/Indochiny

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 10 sierpnia 2010, 15:23 
Zacna persona forum

Moje BMW: e30,e36
Kod silnika: m40,m41,m43,m62
Harcerze, to muszą teraz nieźle lawirować. Ale zgodnie z tradycją i rozsądkiem muszą działać po myśli władzy, bo w końcu ona daje im kasę z dotacji. Swoją też drogą, ZHP nigdy sympatii pisowskich nie miało i nie ma nawet w obecnym, młodym i dość radykalnym kierownictwie.

Mi się wydaje, że obie strony protestów i demonstracji są siebie warte. I myślę sobie, że zwykłe pilnowanie porządku i przestrzeganie litery prawa zaradziłoby podobnym ekscesom. Jeśli ktoś bezprawnie zajmuje pas drogowy, to odpowiednie służby sprzątają, nakładają mandat i obciążają kosztami. Nie wiem jak jest dokładnie w tym przypadku, ale jakoś mi się w głowie nie mieści żeby można było ot tak sobie czyjś teren czymś zająć. Potem takie niedopatrzenie i nie pilnowanie porządku, jak zawsze skutkuje wielkim galimatiasem, zamętem i dzikimi emocjami. A wystarczyło żeby jakiś pan cieć i jego szef wiedzieli z czego chleb jedzą i wywiązywali się ze swoich obowiązków.
Tyle, że to już taki dziki kraj. Krzyża się nie przestawi, choćby stał na środku drogi, źle zaparkowanego auta burmistrza się mandatem nie ukaże, a kierowcy co po pijaku spowodował wypadek nie pozbawi prawka, bo utrzymuje rodzinę jeżdżąc :wstyd:
W temacie dzikości Polski, trudno się nie zgodzić z Mirem Drzewieckim.

A w efekcie tego wszystkiego, jak słusznie zauważył w swoim szeroko komentowanym tekście, naczelny Rzepy, najbardziej ucierpią normalni katolicy a skorzysta skrajnie zideologizowana lewica, mająca teraz świetną pożywkę dla haseł antyklerykalnych, antykościelnych, antykatolickich, a nawet czasem antynarodowych, jak to u skrajnej lewicy :kwasny:
I jak tu nie wierzyć, że Rydzyk to ruski agent;p

PostNapisane: 10 sierpnia 2010, 15:28 
Uzależniony od forum :)

I ja się dziwię sytuacji. Tak jadą Ci obrońcy krzyża na rząd a to władza "pozwala" im tam stać. Inaczej by było gdyby ich stamtąd zgodnie z prawem usunięto. Dziwne do wszystko. Zresztą nie wiem o co tyle krzyku.

Co do ilości katolików:
W Polsce w 2009 roku jako katolicy deklarowało się 95% dorosłych osób, przy czym uznawanie siebie za wierzącego, nie oznacza często akceptacji wielu podstawowych prawd wiary, a nierzadko wiąże się z uznawaniem przekonań sprzecznych z religią katolicką[31]. Według danych Głównego Urzędu Statystycznego, do Kościoła katolickiego w Polsce należy 33,9 mln osób (liczba ochrzczonych) co stanowi 88,4% ludności Polski (38,5 mln osób)[32]

Natomiast wg.mnie pod krzyżem nie stoją zwolennicy pisu a FANATYCY, po raz kolejny porównam ich do KIBOLI.

PostNapisane: 10 sierpnia 2010, 16:38 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
KotSylwester napisał(a):
a FANATYCY, po raz kolejny porównam ich do KIBOLI.

Do kiboli bym tych ludzi nie porównywał, ale fanatycy to są - to prawda.
Kibole to zwykłe łobuzy. Natomiast Ci fanatycy mają w oczach obłęd, nie łobuzerkę.
Mam wrażenie że co poniektórzy to przyboczna straż o.R.

becek napisał(a):
bardzo mnie rozczarowales Kyo
przykro mi ze nie rozumiesz takich podstawowych rzeczy

Becek, po tym wstępie powiem ci tak - na tym czy ciebie rozczaruje czy nie, mi nie zależy, to guzik mnie obchodzi, nie byłeś dla mnie i nie będziesz osobą z której zdaniem się liczę, i dalej Twojego postu nie czytam bo nie ma sensu.

PostNapisane: 10 sierpnia 2010, 18:20 
Kyokushin napisał(a):
Dla mnie krzyż może tam stać a może stać i pod kościołem, nie widzę z tym problemu.

A ja widzę w tym problem. Dlatego, że państwo jest świeckie, tak samo jak i plac przed pałacem prezydenckim. Pałac prezydencki jak i głowa państwa reprezentuje interesy każdego Polaka, niezależnie od wiary, czy przekonań. Takie prawa gwarantuje konstytucja. Dlatego jako, iż czuje się tym krzyżem urażony, domagam się jego wywalenia z tego miejsca. Niech się hołota w tym kraju wreszcie nauczy, że jest konstytucja i nie będzie byle debil bez szkoły wypowiadał się za cały naród i narzucał komuś swoich poglądów. Ktoś spyta dlaczego chciałbym usunięcia krzyża? Odp:

KotSylwester napisał(a):
I ja się dziwię sytuacji. Tak jadą Ci obrońcy krzyża na rząd a to władza "pozwala" im tam stać. Inaczej by było gdyby ich stamtąd zgodnie z prawem usunięto. Dziwne do wszystko. Zresztą nie wiem o co tyle krzyku.

I ja również się dziwie. Że gdy trwała msza ku pamięci ofiar katastrofy, bydło uznające się za katolików wolało wszczynać awantury pod pałacem, zamiast uczestniczyć w wyżej wymienionej uroczystości. Że nawet kościół przyznał, iż należy zabrać krzyż, a debile dalej swoje. To nawet nie jest wiara katolicka. To jest wiara rydzykowa. Takie są efekty prania mózgów przez radio Maryja...

Ostatnio edytowano 10 sierpnia 2010, 18:32 przez Zakov, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 10 sierpnia 2010, 18:42 
Forumowy terrorysta

Zakov napisał(a):
Kyokushin napisał(a):
Dla mnie krzyż może tam stać a może stać i pod kościołem, nie widzę z tym problemu.

A ja widzę w tym problem. Dlatego, że państwo jest świeckie, tak samo jak i plac przed pałacem prezydenckim. Pałac prezydencki jak i głowa państwa reprezentuje interesy każdego Polaka, niezależnie od wiary, czy przekonań. Takie prawa gwarantuje konstytucja.

Głowa państwa powinna zająć stanowisko w tej sprawie, a nie zachowywać się jak ciepłe kluchy.

PostNapisane: 10 sierpnia 2010, 18:45 
renoraines napisał(a):
Zakov napisał(a):
Kyokushin napisał(a):

A ja widzę w tym problem. Dlatego, że państwo jest świeckie, tak samo jak i plac przed pałacem prezydenckim. Pałac prezydencki jak i głowa państwa reprezentuje interesy każdego Polaka, niezależnie od wiary, czy przekonań. Takie prawa gwarantuje konstytucja.

Głowa państwa powinna zająć stanowisko w tej sprawie, a nie zachowywać się jak ciepłe kluchy.

Albo premier, bo ta szopka zaczyna się przeciągać...

PostNapisane: 10 sierpnia 2010, 18:48 

renoraines napisał(a):
Zakov napisał(a):
Kyokushin napisał(a):

Głowa państwa ma masę innych obowiązków, żeby rozpaczać nad garstką fanatyków rydzyka...

PostNapisane: 10 sierpnia 2010, 18:58 
Forumowy terrorysta

Byczus napisał(a):
Głowa państwa ma masę innych obowiązków, żeby rozpaczać nad garstką fanatyków rydzyka...

Swoim płytkim myśleniem tylko się ośmieszasz, jeśli do tej pory nie zrozumiałeś o co chodzi . :rotfl:

PostNapisane: 10 sierpnia 2010, 19:13 

Byczus, A jakie niby ma obowiązki? Głowa Państwa nie jest od myślenia, od myślenia ma ludzi.

PostNapisane: 10 sierpnia 2010, 19:15 
Zacna persona forum

Zakov napisał(a):
Dlatego jako, iż czuje się tym krzyżem urażony, domagam się jego wywalenia z tego miejsca. Niech się hołota w tym kraju wreszcie nauczy, że jest konstytucja i nie będzie byle debil bez szkoły wypowiadał się za cały naród i narzucał komuś swoich poglądów.

:rotfl:

Świetny post. Jak już pisałem, uważam iż demonstrujący po obu stronach są sobie równi.

Jak czujesz się urażony krzyżem, to nie ma co na próżno gardłować tylko składać pozew przeciw ZHP i panu cieciowi, który krzyża nie usunął. Niech Ci wyrównają straty moralne :D

No i "hołota" mówisz? - grupa osób, które zachowują się w sposób niekulturalny, chamski, ordynarny, prostacki

i piszesz:
Cytuj:
byle debil bez szkoły
oraz
Cytuj:
bydło uznające się za katolików
i
Cytuj:
debile dalej swoje

To jak to z tą hołotą było?
:P

A co do głowy państwa lub premiera, którzy mają się zajmować krzyżem, to powtórzę, że chyba jednak sprzątanie chodników to kompetencje kogo innego. Przynajmniej w normalnym, cywilizowanym kraju :zdegustowany:

PostNapisane: 10 sierpnia 2010, 19:16 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E38
Kod silnika: M57
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... 08&start=0
O ile dobrze usłyszałem w TV to Tusk powiedział że obrońcy krzyża nie stwarzają zagrozenia jako takiego dla miasta wiec puki co niech sobie tam stoją i się modla.
Po drugi Ci fanatycy z krzyża zrobili kawałek drewna, bo krzyż jako symbol wiary, bez tej jest tylko kwałkiem drewna.
Po trzecie, porównywanie tych fanatyków do kiboli jest moim zdaniem trafione ponieważ:
-jeden z obrońców (nie pamiętam imienia i nazwiska, ale się przedstawiał w TV) jest wielokrotnie notowany,
-drugi (sąsiad przyszłej znajomego z pracy) to zwykły menel
-kolejny oszołom w moro twierdzi że ścigają go (nie pamiętam czy róscy czy kto) i ma 10 kryjówek w wawie żeby go nie zlokalizowali
-Kolejny typ ("król julian") nie potrafi się nawet wysłowić
-Pani od butów, obiektywnie patrząc, na normalną nie wygląda
-Koleś który krzyczał na człowieka że jest żydem, nierobem, w innych filmikach każe ssać jaruzelskiemu itd też raczej przykładem katolika nie jest..

A tak wogóle to chyba zostanę harcerzem, postaqwię krzyż, resztę załatwią tacy fanatycy i będzie pomnik, jakie to proste :wstyd:

PostNapisane: 10 sierpnia 2010, 19:23 

Moje BMW: E30 E46 E83
Kod silnika: M20B25 FTMW!!!
Garaż: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Zakov napisał(a):
Niech się hołota w tym kraju wreszcie nauczy, że jest konstytucja i nie będzie byle debil bez szkoły wypowiadał się za cały naród i narzucał komuś swoich poglądów.

O to to, zawsze mozesz wyemigrowac do Szwecji jak sie w Polsce nie podoba.

Jest: '90 E30 325i 2d diamantschwarz/leder bison schwarz (M3), '05 E46 330ci stahlblau/leder schwarz, '08 E83 X3 3.0si alpinweiss 3/leder nevada tabak

PostNapisane: 10 sierpnia 2010, 21:34 
qqiz napisał(a):
Zakov napisał(a):
Dlatego jako, iż czuje się tym krzyżem urażony, domagam się jego wywalenia z tego miejsca. Niech się hołota w tym kraju wreszcie nauczy, że jest konstytucja i nie będzie byle debil bez szkoły wypowiadał się za cały naród i narzucał komuś swoich poglądów.

Świetny post. Jak już pisałem, uważam iż demonstrujący po obu stronach są sobie równi.

Jak czujesz się urażony krzyżem, to nie ma co na próżno gardłować tylko składać pozew przeciw ZHP i panu cieciowi, który krzyża nie usunął. Niech Ci wyrównają straty moralne :D

No i "hołota" mówisz? - grupa osób, które zachowują się w sposób niekulturalny, chamski, ordynarny, prostacki

i piszesz:
Cytuj:
byle debil bez szkoły
oraz
Cytuj:
i
Cytuj:
debile dalej swoje

I co Qqiz myślisz, że mnie zaskoczysz cytując mi moje bluzgi? Kolego ja warze słowa jak mało kto i wiem co mówię. Może Ty lubisz owijać gówno w bawełnę, ale ja nazywam ludzi i sprawy po imieniu. Jeżeli ktoś robi z siebie idiotę na oczach całej Polski, a może i nawet Europy, to jest nikim innym jak tylko DEBILEM. Jak 2+2=4. Sugerujesz, że ja jestem hołotą? - Mało, ja jestem jeszcze gorszym sukinsynem, bo tylko tak można przetrwać w tej dziczy. Z niektórymi da się negocjować jedynie pałą i zimna wodą.

Tomek napisał(a):
Zakov napisał(a):
Niech się hołota w tym kraju wreszcie nauczy, że jest konstytucja i nie będzie byle debil bez szkoły wypowiadał się za cały naród i narzucał komuś swoich poglądów.

O to to, zawsze mozesz wyemigrowac do Szwecji jak sie w Polsce nie podoba.

Nie no, podoba się. Przecież to kraina mlekiem i miodem płynąca. Tylko nie lubię jak mnie w dupę na wszystkim tutaj ruchają, ale to tylko taki mały szkopuł. A Ty lubisz Tomku? :)

Ostatnio edytowano 10 sierpnia 2010, 21:52 przez Zakov, łącznie edytowano 3 razy

PostNapisane: 10 sierpnia 2010, 21:41 
del.

PostNapisane: 10 sierpnia 2010, 21:45 

KotSylwester napisał(a):
Byczus, A jakie niby ma obowiązki? Głowa Państwa nie jest od myślenia, od myślenia ma ludzi.

Chociażby dzisiaj był osobiście w Bogatyni.

PostNapisane: 10 sierpnia 2010, 21:46 

renoraines napisał(a):
Byczus napisał(a):

Swoim płytkim myśleniem tylko się ośmieszasz, jeśli do tej pory nie zrozumiałeś o co chodzi . :rotfl:

Ośmieszasz się Ty, bezmyślnie krytykując rząd w sprawie krzyża.

PostNapisane: 10 sierpnia 2010, 21:58 
Forumowy terrorysta

Byczus napisał(a):
renoraines napisał(a):
Byczus napisał(a):

Ośmieszasz się Ty, bezmyślnie krytykując rząd w sprawie krzyża.

Z każdym kolejnym postem pokazujesz jaki jesteś dziecinny :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Byczus napisał(a):
Kurwski to rasowa ku**a pisowska

PostNapisane: 10 sierpnia 2010, 22:06 
renoraines napisał(a):
Z każdym kolejnym postem pokazujesz jaki jesteś dziecinny
Byczus napisał(a):
Kurwski to rasowa ku**a pisowska

To ja też jestem, bo akurat pod tym się podpisuje.

PostNapisane: 10 sierpnia 2010, 22:09 
Zacna persona forum

Zakov napisał(a):
qqiz napisał(a):
Zakov napisał(a):

i piszesz:
Cytuj:
byle debil bez szkoły
oraz
Cytuj:
i
Cytuj:
debile dalej swoje

I co Qqiz myślisz, że mnie zaskoczysz cytując mi moje bluzgi? Kolego ja warze słowa jak mało kto i wiem co mówię. Może Ty lubisz owijać gówno w bawełnę, ale ja nazywam ludzi i sprawy po imieniu. Jeżeli ktoś robi z siebie idiotę na oczach całej Polski, a może i nawet Europy, to jest nikim innym jak tylko DEBILEM. Jak 2+2=4. Sugerujesz, że ja jestem hołotą? - Mało, ja jestem jeszcze gorszym sukinsynem, bo tylko tak można przetrwać w tej dziczy. Z niektórymi da się negocjować jedynie pałą i zimna wodą.

Nie chciałem Cię wcale zaskoczyć.
Śmieszne jest po prostu jak ktoś nazywa innych hołotą, kiedy sam nie grzeszy bynajmniej kulturą. Śmiesznie jest, gdy ktoś zarzuca innym brak wykształcenia i z tego tytułu odmawia im prawa głosu, a sam potem robi błędy ortograficzne.

To po prostu zabawne jest, dawaj dalej :rotfl:

Ale w sumie skoro jesteś
Cytuj:
jeszcze gorszym sukinsynem
, to pewnie poczucia humoru nie masz.
Tego, podobnie jak ogólnej frustracji, mogę Ci jedynie współczuć :zalamany:

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 273 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1