qqiz napisał(a):
Nie chciałem Cię wcale zaskoczyć.
Śmieszne jest po prostu jak ktoś nazywa innych hołotą, kiedy sam nie grzeszy bynajmniej kulturą.
Czyli jak bym grzeszył kulturą, to już mógł bym nazywać innych hołotą?
Napisałem Ci już kolego - ja tylko nazywam sprawy po imieniu. Ale jak wiadomo wszystko jest względne. Wg. Ciebie "inteligencja" spod krzyża jest godna pochwały, a ja mówiąc na nich brzydko, sam jestem bydlakiem - Ok! Masz prawo mieć takie zdanie. Swoją drogą Ciekawi mnie jak zachowujesz się gdy np. ktoś chamsko zajedzie Ci drogę. Ja np. w takiej sytuacji nazywam go cymbałem, albo hoho! dużo gorzej... No ale w końcu ja zaliczam się do hołoty, to do mnie podobne. A Ty? Pewnie mówisz - "Ah ten członek marginalnej grupy społecznej na tle rozwoju intelektualnego, zajechał mi drogę!". No bo przecież nie możesz nazwać go durniem, bo wtedy będziesz hołotą. A jak to, żeby ktoś kto sam z kulturą ma na bakier obrażał innych!

qqiz napisał(a):
Śmiesznie jest, gdy ktoś zarzuca innym brak wykształcenia i z tego tytułu odmawia im prawa głosu
Nic takiego nie napisałem. Kurcze, szkoda, że nie umiesz czytać

qqiz napisał(a):
a sam potem robi błędy ortograficzne.
Ojej!

qqiz napisał(a):
To po prostu zabawne jest, dawaj dalej
Dla kogoś kto nie rozumie czytanego tekstu, zdania i literki bywają zabawne...
qqiz napisał(a):
, to pewnie poczucia humoru nie masz.
Tego, podobnie jak ogólnej frustracji, mogę Ci jedynie współczuć
Ależ skąd, ja mam wiele dystansu do samego siebie. Gdybym go nie miał, przecież nie przyznał bym, że jestem sukinsynem

renoraines napisał(a):
Zakov napisał(a):
renoraines napisał(a):
Z każdym kolejnym postem pokazujesz jaki jesteś dziecinny
Byczus napisał(a):
Kurwski to rasowa ku**a pisowska
To ja też jestem, bo akurat pod tym się podpisuje.
Nie musisz się przyznawać, to doskonale widać, że jesteś infantylny.
Wiesz
renoraines, twój pogląd wynika z twoich przekonań politycznych i ideologicznych, które są o 180 stopni odmienne niż moje. Ale mimo wszystko nie napisze o Tobie źle, bo masz prawo mieć takie poglądy i sądzić, że jestem infantylny. Zresztą wcale mnie nie dziwi, że krytykowanie, a nawet besztanie Jacka.K, któremu prawdę mówiąc należy się to jak przysłowiowemu chłopu ziemia (gościa nawet z PIS'u wywalili, za oczernianie wszystkich w około i głoszenie bzdurnych absurdów

), może jawić sie w twoich oczach jako zachowanie infantylne. Bo skoro potrafisz przełknąć paranoje Jarka.K, to co tam dla Ciebie taki Jacek...