BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 6 maja 2025, 17:06

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 273 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Bojkot zimnego Lecha
PostNapisane: 10 sierpnia 2010, 22:16 
Uzależniony od forum :)

renoraines napisał(a):
Z każdym kolejnym postem pokazujesz jaki jesteś dziecinny
Byczus napisał(a):
Kurwski to rasowa ku**a pisowska

Tutaj akurat stwierdziłem fakt :]

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 10 sierpnia 2010, 22:17 
Forumowy terrorysta

Zakov napisał(a):
renoraines napisał(a):
Byczus napisał(a):

To ja też jestem, bo akurat pod tym się podpisuje.

Nie musisz się przyznawać, to doskonale widać, że jesteś infantylny.

PostNapisane: 10 sierpnia 2010, 22:27 
qqiz napisał(a):
Nie chciałem Cię wcale zaskoczyć.
Śmieszne jest po prostu jak ktoś nazywa innych hołotą, kiedy sam nie grzeszy bynajmniej kulturą.

Czyli jak bym grzeszył kulturą, to już mógł bym nazywać innych hołotą? :rotfl:

Napisałem Ci już kolego - ja tylko nazywam sprawy po imieniu. Ale jak wiadomo wszystko jest względne. Wg. Ciebie "inteligencja" spod krzyża jest godna pochwały, a ja mówiąc na nich brzydko, sam jestem bydlakiem - Ok! Masz prawo mieć takie zdanie. Swoją drogą Ciekawi mnie jak zachowujesz się gdy np. ktoś chamsko zajedzie Ci drogę. Ja np. w takiej sytuacji nazywam go cymbałem, albo hoho! dużo gorzej... No ale w końcu ja zaliczam się do hołoty, to do mnie podobne. A Ty? Pewnie mówisz - "Ah ten członek marginalnej grupy społecznej na tle rozwoju intelektualnego, zajechał mi drogę!". No bo przecież nie możesz nazwać go durniem, bo wtedy będziesz hołotą. A jak to, żeby ktoś kto sam z kulturą ma na bakier obrażał innych! :szok: :x

qqiz napisał(a):
Śmiesznie jest, gdy ktoś zarzuca innym brak wykształcenia i z tego tytułu odmawia im prawa głosu

Nic takiego nie napisałem. Kurcze, szkoda, że nie umiesz czytać :(

qqiz napisał(a):
a sam potem robi błędy ortograficzne.

Ojej! :przestraszony:

qqiz napisał(a):
To po prostu zabawne jest, dawaj dalej

Dla kogoś kto nie rozumie czytanego tekstu, zdania i literki bywają zabawne...

qqiz napisał(a):
, to pewnie poczucia humoru nie masz.
Tego, podobnie jak ogólnej frustracji, mogę Ci jedynie współczuć

Ależ skąd, ja mam wiele dystansu do samego siebie. Gdybym go nie miał, przecież nie przyznał bym, że jestem sukinsynem :rotfl:

renoraines napisał(a):
Zakov napisał(a):
renoraines napisał(a):
Byczus napisał(a):

Wiesz renoraines, twój pogląd wynika z twoich przekonań politycznych i ideologicznych, które są o 180 stopni odmienne niż moje. Ale mimo wszystko nie napisze o Tobie źle, bo masz prawo mieć takie poglądy i sądzić, że jestem infantylny. Zresztą wcale mnie nie dziwi, że krytykowanie, a nawet besztanie Jacka.K, któremu prawdę mówiąc należy się to jak przysłowiowemu chłopu ziemia (gościa nawet z PIS'u wywalili, za oczernianie wszystkich w około i głoszenie bzdurnych absurdów :rotfl:), może jawić sie w twoich oczach jako zachowanie infantylne. Bo skoro potrafisz przełknąć paranoje Jarka.K, to co tam dla Ciebie taki Jacek... :rotfl:

Ostatnio edytowano 11 sierpnia 2010, 00:29 przez Zakov, łącznie edytowano 10 razy

PostNapisane: 10 sierpnia 2010, 22:43 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 530dAt
Kod silnika: M57
Kyokushin napisał(a):
Do kiboli bym tych ludzi nie porównywał, ale fanatycy to są - to prawda.
Kibole to zwykłe łobuzy. Natomiast Ci fanatycy mają w oczach obłęd, nie łobuzerkę.
Mam wrażenie że co poniektórzy to przyboczna straż o.R.

też bym tak nie porównywał... na kilku meczach w życiu byłem i nikt mi nic nie zrobił. a tydzień temu na krakowskim jacyś brudni i śmierdzący żule wyrywali mi aparat, wyzywai od "żydowskich napletów" (sic!), "obrzezańców wybiórczych", "michnikowych pachołków", grozili pobiciem... poza tym, miałem nieodparte wrażenie, że ci najbardziej agresywni pojawiają się na takich akcjach zawsze i wszędzie - te mordy widziałem wcześniej już nie raz...

PostNapisane: 10 sierpnia 2010, 23:02 
bierute napisał(a):
jacyś brudni i śmierdzący żule wyrywali mi aparat, wyzywai od "żydowskich napletów" (sic!), "obrzezańców wybiórczych", "michnikowych pachołków", grozili pobiciem... poza tym, miałem nieodparte wrażenie, że ci najbardziej agresywni pojawiają się na takich akcjach zawsze i wszędzie - te mordy widziałem wcześniej już nie raz...

hmmm... no właśnie :-k

Tak sobie myślę i myślę... pamiętacie z lekcji w średniej szkole, jak pani na polskim mówiła o martymologii narodu polskiego? Dziady itd. hmm... czy Polacy przypadkiem nie potrzebują właśnie być tak traktowani, nie potrzebują cierpieć wobec innych złych sił? Teraz nie ma zaborów, nie ma wojen, więc między sobą trzeba uskuteczniać walkę ze złem, fałszywi polako-żydo-masono-darmozjadami i prawdziwymi Polakami? Czy to nie jest tak, ze "im w to graj" ??

Wolter kiedyś powiedział "Jeden Polak to istny czar, dwóch Polaków – to awantura, trzech Polaków – och, to już jest Polski problem" - myślę, że faktycznie coś w tym jest i to nasza narodowa cecha...

bracie, jak sądzisz?

PostNapisane: 10 sierpnia 2010, 23:06 
Forumowy terrorysta

Zakov napisał(a):
renoraines napisał(a):
Zakov napisał(a):
renoraines napisał(a):
Byczus napisał(a):

Wiesz renoraines, twój pogląd wynika z twoich przekonań politycznych i ideologicznych, które są o 180 stopni odmienne niż moje. Ale mimo wszystko nie napisze o Tobie źle, bo masz prawo mieć takie poglądy i sądzić, że jestem infantylny. Zresztą wcale mnie nie dziwi, że krytykowanie, a nawet besztanie Jacka.K, któremu prawdę mówiąc należy się to jak przysłowiowemu chłopu ziemia (gościa nawet z PIS'u wywalili, za oczernianie wszystkich w około i głoszenie bzdurnych absurdów ), może jawić sie w twoich oczach jako zachowanie infantylne. Bo skoro potrafisz przełknąć paranoje Jarka.K, to co tam dla Ciebie taki Jacek...

Napracowałeś się, żeby napisać ten post, bo edytowałeś go 7 razy :rotfl:
Moje poglądy nie mają nic wspólnego z oceną Twojej osoby. Oceniam Ciebie na podstawie Twoich wypowiedzi. Napisałeś
Zakov napisał(a):
Tylko nie lubię jak mnie w dupę na wszystkim tutaj ruchają,

Twoja infantylność czyli w tym znaczeniu pejoratywne określenie ufności, ufności w obietnice PO sprawia, że nie potrafisz spojrzeć obiektywnie. Nie zauważyłeś, że mimo wyborczych obietnic PO, że nie będzie podwyżek podatków, tuż po wyborach PO ogłasza podwyżkę VAT i akcyzy na paliwo i papierosy. Zaraz powiesz, że to nie jest prawdą, bo Bronek i Donek mówili, że nie będzie podwyżek, że Polska to zielona wyspa :rotfl: .

PostNapisane: 10 sierpnia 2010, 23:28 
renoraines napisał(a):
Napracowałeś się, żeby napisać ten post, bo edytowałeś go 7 razy

Kolego, w przeciwieństwie do niektórych staram się (choć i tak nie zawsze wychodzi, co już mi jeden tutaj zarzucił), aby moje teksty były w miarę klarowne pod względem stylu, formy i interpunkcji. Więc nie zdziw się, jak edytuje go jeszcze 8 razy tej nocy, gdy uznam, że należałoby coś zmienić. Tylko po to, aby Tobie i innym dobrze się to czytało, choć może to stek bzdur. Bo ja wiem co miałem napisać, mnie nie jest do szczęścia potrzebne ciągłe poprawianie. A Ty zarzuciłeś mi to jako moderator - Brawo :padam:

renoraines napisał(a):
Twoja infantylność czyli w tym znaczeniu pejoratywne określenie ufności, ufności w obietnice PO sprawia, że nie potrafisz spojrzeć obiektywnie. Nie zauważyłeś, że mimo wyborczych obietnic PO, że nie będzie podwyżek podatków, tuż po wyborach PO ogłasza podwyżkę VAT i akcyzy na paliwo i papierosy. Zaraz powiesz, że to nie jest prawdą, bo Bronek i Donek mówili, że nie będzie podwyżek, że Polska to zielona wyspa

I tu Cie zaskoczę. Ponieważ ja nie ufam ślepo w partię, bądź kandydata na którego głosowałem, tak jak wy ślepo wierzycie w PIS i Jarka.K. Niczego się po nich nie spodziewam. No może liczę po cichu, że wreszcie wyprowadzą żołnierzy z bliskiego wschodu, którzy przelewają tam krew, bo ktoś kiedyś poklepał Jarka po plecach i powiedział mu, że Polacy to wielki naród (co zresztą sam przyznał podczas debaty) :rotfl:. A Polacy dalej stoją w kolejkach po wize do USA... :rotfl: :rotfl: :rotfl: Ja nie ufam nikomu, po prostu wybieram mniejsze zło. Głos jaki oddałem nie był z wyboru (którego zresztą, paradoksalnie podczas tych wyborów nie było), a z konieczności. Tylko po to, aby obłąkany hipokryta i paranoik, kwalifikujący się ze swoimi teoriami do psychiatryka, którego wy bezkrytycznie uwielbiacie, nie został prezydentem i żeby kolejny raz ten umęczony kraj, nie stał się pośmiewiskiem Europy. Zapewniam Cię więc, że nie pokładam w PO nadziei, ani wiary. Za to z twoich tekstów o polityce można by wywnioskować, że Ty w PIS'ie, któremu też bardzo lekko to ujmując - wiele do ideału brakuje, pokładasz swoje nadzieje. Więc uważaj co piszesz z góry określając mój stosunek do PO, którego chyba jeszcze tutaj tak do końca nie wyraziłem, a jedynie Ty przypisałeś mi jakąś wyimaginowaną ufność. Bo z twoich argumentów wynikało by teraz, że to Ty jesteś tym "infantylnym" naiwniakiem. - Bez urazy renoraines, to tylko hipotetyczne spekulacje.

Dla twojej satysfakcji - edytowałem już z 5 razy, tylko nie wiem czemu się nie dopisało :(

Ostatnio edytowano 10 sierpnia 2010, 23:59 przez Zakov, łącznie edytowano 5 razy

PostNapisane: 10 sierpnia 2010, 23:47 
Pierwsze kroki

Nie macie się o co sprzeczać, to że w PL takie cyrki się dzieją to tylko przez ten watykanski ciemnogród. Autor tego tekstu ma sporo racji http://www.alberto.pl/index.php?p=polityka
PRECZ Z WATYKANSKIM CEMNOGRODEM, PRECZ Z PAPIESTWEM, PRECZ Z OBŁUDĄ

PostNapisane: 10 sierpnia 2010, 23:51 

Moje BMW: E30 E46 E83
Kod silnika: M20B25 FTMW!!!
Garaż: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
renoraines napisał(a):
wyborczych obietnic PO

No jak? VAT 3x15 = 45% juz w 2012 :D Problemy z matematyka? :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Jest: '90 E30 325i 2d diamantschwarz/leder bison schwarz (M3), '05 E46 330ci stahlblau/leder schwarz, '08 E83 X3 3.0si alpinweiss 3/leder nevada tabak

PostNapisane: 10 sierpnia 2010, 23:59 
Forumowy terrorysta

Zakov napisał(a):
kolejny raz ten umęczony kraj, nie stał się pośmiewiskiem Europy.

Właśnie przez brak reakcji władz, Polska stała się pośmiewiskiem, co widać w tv, gdy pokazywane są wypowiedzi zagranicznych turystów, widać to również w zagranicznych programach informacyjnych.

PostNapisane: 11 sierpnia 2010, 00:04 
Pierwsze kroki

Podatki poszły w górę, rzad mówi że to na 3 lata?, a ja im nie wierzę, po trzech latach dalej podniosą podatki. Czy wy nie zauwazacie że więcej importujemy jak exportujemy, głupia motoryzacja a nie mamy praktycznie zadnych rodzimych firm które na odpowiednim poziomie jeakosciowym produkowałyby zamienniki czesci do samochodów, kurna tyle milionów samochodów i kazdego dna pieniadze wypływaja do zagranicznych producentow, podobnie jest i w innych gałeziach przemysłu, jestesmy taka sobie republika bananową, więc jak ma być dobrze?
Na wiosne coś sie pojawilo w mediach że bedzie planowany podatek ekologiczny, coś około 500 zł na rok powyzej 10 lat (czy jakos podobnie), prawdopodobnie informacja była wypuszczona po to aby motłoch sie powoli przyzwyczajał, zobaczycie ze prawdopodobnie ten pomysł pojawi sie po przyszłorocznych wyborach, finanse sie sypią, praktycznie juz nie ma co sprzedawać/prywatyzować, dług publiczny rosnie w zastraszajacym tepie, więc optymistą jak by sie chciało to nie mozna nim być.

PostNapisane: 11 sierpnia 2010, 00:05 
renoraines napisał(a):
Zakov napisał(a):
kolejny raz ten umęczony kraj, nie stał się pośmiewiskiem Europy.

Właśnie przez brak reakcji władz, Polska stała się pośmiewiskiem, co widać w tv, gdy pokazywane są wypowiedzi zagranicznych turystów, widać to również w zagranicznych programach informacyjnych.

Zgadzam się z tym - Należy to zakończyć. Ale zwróć również uwagę kto ten bajzel rozpoczął. 95% procent "obrońców krzyża" to elektorat PIS. Winą PO jest w tym przypadku jedynie to, że nie ukrócili im tej farsy. Swoja drogą dziwi mnie dlaczego się tego domagasz. Przecież Jarosław.K popiera idee tych ludzi. To jest elektorat PIS'u, dlaczego chciałbyś widzieć jak służby porządkowe traktują ich pałami?

Kenichi, abstrahując już od partii i tego kto sie do tego przyczynił, to zauważ, że mamy jeszcze w tym kraju wzrost gospodarczy i mieliśmy nawet w czasie kryzysu jako jedyni w Europie. Może to o niczym jeszcze nie świadczy, ale wydaje mi się, że trochę dramatyzujesz...

PostNapisane: 11 sierpnia 2010, 07:08 

Zakov napisał(a):
Czyli jak bym grzeszył kulturą, to już mógł bym nazywać innych hołotą?

Napisałem Ci już kolego - ja tylko nazywam sprawy po imieniu. Ale jak wiadomo wszystko jest względne. Wg. Ciebie "inteligencja" spod krzyża jest godna pochwały, a ja mówiąc na nich brzydko, sam jestem bydlakiem - Ok! Masz prawo mieć takie zdanie. Swoją drogą Ciekawi mnie jak zachowujesz się gdy np. ktoś chamsko zajedzie Ci drogę. Ja np. w takiej sytuacji nazywam go cymbałem, albo hoho! dużo gorzej... No ale w końcu ja zaliczam się do hołoty, to do mnie podobne. A Ty? Pewnie mówisz - "Ah ten członek marginalnej grupy społecznej na tle rozwoju intelektualnego, zajechał mi drogę!". No bo przecież nie możesz nazwać go durniem, bo wtedy będziesz hołotą. A jak to, żeby ktoś kto sam z kulturą ma na bakier obrażał innych!

Tu akurat się nie zgodzę. Zajechał drogę? Zdarza się. Nie myli się ten co nic nie robi, nie każdy j est nieomylny. To że ktoś komuś drogę zajedzie nie znaczy jest cymbałem. Nie kazdy jest tak dobrym kierowcą jak "my".

bierute, kibole to nie kibice. To jak byś powiedział że byłeś na treningu piłki nożnej i Ci dresiarze Ci nie dowalili.

:D

Fryderyk napisał(a):
Tak sobie myślę i myślę... pamiętacie z lekcji w średniej szkole, jak pani na polskim mówiła o martymologii narodu polskiego? Dziady itd. hmm... czy Polacy przypadkiem nie potrzebują właśnie być tak traktowani, nie potrzebują cierpieć wobec innych złych sił? Teraz nie ma zaborów, nie ma wojen, więc między sobą trzeba uskuteczniać walkę ze złem, fałszywi polako-żydo-masono-darmozjadami i prawdziwymi Polakami? Czy to nie jest tak, ze "im w to graj" ??

Prawda, Można przeczytac tutaj:
http://www.polityka.pl/spoleczenstwo/ar ... luton.read

Cytuj:
Co pan myśli o powstaniu?

To było szaleństwo paru oficerów. Korespondent francuski z tamtych czasów napisał książkę „Warszawa 1944”, w której ci ludzie mówili bez ogródek: musimy coś zrobić, żeby świat nam współczuł. Straszne!

renoraines napisał(a):

Obawiam się że Polska się ośmieszała i będzie ośmieszać niestety ale przez PIS. Partię, któa jest postrzegana coraz częściej jako "pislamistyczna". Nie ma już "przeciwników" politycznych, są śmiertelni wrogowie. Nie raz już PIS orzekał że winę za śmierć Lecha obarcza PO. Przeciez o jes żenujące. Po śmierci Lecha - Jarosław i jego partia chcieli się bratać żeby wygrać wybory, teraz.... Lech był prezydentem WSZYSTKICH polaków a Bronek jest tylko połowy... Wieczna WOJNA, polityka AGRESJI. Reno, nie widzisz tego? Wieczna wojna, wieczne ale. A to że kwadracik był wiekszy u komorowskiego, a to że to a to że tamto - wieczna AGRESJA, szukanie wrogów i prowadzenie WIECZNEJ wojny. Czy słyszałeś z ust PO teksty typu "oni stoją tam gdzie było zomo"? Teksty namawiające do agresji prawie jak u Hitlera. Co chciał osiągnąć Kaczyński mówiąc że PO stoi tam gdzie ZOMO? Z czym sie kojarzy zomo? Agresja i namawianie do agresji. Wieczne obietnice nie dotrzymane: Nie będziemy się bratać z Lepperam, jak mój brat będzie prezydentem to ja nie będę premierem... minęła chwilka i... Kłamstwa, obłuda, podsycanie do nienawiści... Wszędzie agresja i szukanie WROGÓW. W czym program PIS Cię urzekł?

PostNapisane: 11 sierpnia 2010, 07:09 

renoraines, brak reakcji władz jest pośmiewiskiem czy emeryty gadające od rzeczy i przywiązujące się do Krzyża? Otwórz oczy.

PostNapisane: 11 sierpnia 2010, 07:37 
Pierwsze kroki

Zakov napisał(a):
Kenichi, abstrahując już od partii i tego kto sie do tego przyczynił, to zauważ, że mamy jeszcze w tym kraju wzrost gospodarczy i mieliśmy nawet w czasie kryzysu jako jedyni w Europie. Może to o niczym jeszcze nie świadczy, ale wydaje mi się, że trochę dramatyzujesz...

To jesli mamy jakie takie dodatnie pkb to po jaką cholerę podnosić podatki, od 2005 zatrudnienie w panstwowej administracji zwrosło jakies 90 pare tys urzedników, na misje topione jest masę kasy, więc zamiast w takich sprawach poszukać oszczednosci to sie podnosi podatki, tak po najmniejszej lini oporu - praktycznie zero kreatywności, na taki pomysł to i potrafią menele z pod budki wpaść....

PostNapisane: 11 sierpnia 2010, 08:05 

Kenichi napisał(a):
To jesli mamy jakie takie dodatnie pkb to po jaką cholerę podnosić podatki, od 2005 zatrudnienie w panstwowej administracji zwrosło jakies 90 pare tys urzedników, na misje topione jest masę kasy, więc zamiast w takich sprawach poszukać oszczednosci to sie podnosi podatki, tak po najmniejszej lini oporu - praktycznie zero kreatywności, na taki pomysł to i potrafią menele z pod budki wpaść....

forum BMW, tu każdy jest specjalistą od wszystkeigo... tylko nie od BMW :rotfl:

PostNapisane: 11 sierpnia 2010, 08:16 
Forumowicz

Moje BMW: inny
Kod silnika: M47,M52,M57
co do finansów to Polsce bardzo potrzebna jest reforma finansów, jeśli tego nie będzie, to co roku będą podwyższane podatki, a to jak wszyscy wiedzą nie jest dobre no i hamuje wzrost gospodarczy. PO zapowiedziało na jesień pakiet ustaw regulujących finanse, także zobaczymy co wymyślą, czekam z niecierpliwością bo jeśli Oni niczego nie zrobią to już nie wiem kto będzie miał pomysł na ten kraj.

a co do krzyża to brak słów, nie wiem o co ty ludziom chodzi...pogonić To siłą (dialogiem nie da rady) i zająć się sprawami państwa (finanse, powódź, powrót wojska z tej chorej amerykańskiej wojny itd)

pozdro

PostNapisane: 11 sierpnia 2010, 09:39 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46 | E46 M3
Kod silnika: M54B30| S54B32
Tak sobie czytam i widze ze temat juz ewidentnie zchodzi na temat polityki. pojawiaja sie sie rozne przymiotniki pod adresem userow mogace uchodzic za obrazliwe i prowokujace,
Proponuje zobaczyc jaki jest tytuł tematu, i sie go trzymac. dalszy offtopic bedzie przezemnie wywalany do kosza.

PostNapisane: 11 sierpnia 2010, 09:47 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e46
Kod silnika: s54
Odnośnie bojkotu zimnego Lecha ....

Według mnie Lech jest do przyjęcia dopiero od momentu kiedy stał sie zimny .... czyli jakieś 30 min od włożenia do lodówki :-)

PostNapisane: 11 sierpnia 2010, 09:55 
Zacna persona forum

Moje BMW: e46
Kod silnika: m47n
ja jeszcze nie probowalem...wole czeskie lub niemieckie,wiec bojkot trwa ;)

https://picasaweb.google.com/100024553116878785483/Indochiny

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 273 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1