Zdzira 850I napisał(a):
Jak jest czas na zmiane opon to jadę do wulkanizatora ściągam stare i zakładam nowe

Dla mnie palenie serią 7er to wiocha do kwadratu czego nie napiszesz to to mego zdania nie zmieni.
Lepiej nagraj filmik 0-200 będę miał porównanie do mojego
Jutro zapodam filmik mojego 0-200 w 25s

ponad 2 s lepiej jak księga podaje

To mam dla ciebie złe wieści, "7er" o której tak się rozwodzisz została wyprodukowana dla ludzi ze sporą ilością gotówki do eksploatacji przez 2 do 5 lat, to czym jeździsz jest dla nich "wiochą do kwadratu", zagrożeniem życia i bezpieczeństwa na drodze, zwykłym starym trupem, kim ty w ogóle jesteś by oceniać co wolno a czego nie serii 7? Dowartościowałeś chyba swoje małe ego tym 7, osiagasz orgazm w m60b40? Są na to znacznie lepsze metody.
Filmik nagram jak bedę miał gdzie, bo nie bedę zapieprzać po drodze 200km/h z telefonem w ręce ryzykując pojawienie się na głównych stronach tabloidów, nawet nie ze swojej winy, gdyż wtedy nie miałoby to żadnego znaczenia.
Co do filmu, który tak ciebie zbulwersował spójrz na to inaczej, starsza "siostra" pokazała jak to się powinno robić... widziałem wiele palenia ale jakoś nigdy nikt nie ruszał ze 120km/h na liczniku, a więc jak pisałem wyżej, czy automat jest taki zły? Jak widać 5hp30 świetnie sobie radzi ze zmianą przełożenia pod obciążeniem, jeżeli masz coś jeszcze do dodania to proszę o konstruktywną krytykę a nie brukowe popisy własnego pozoranckiego odczucia, bo dla mnie to tak trochę wygląda, że próbujesz wejść w gumowych kaloszach na salony...
Wrzucaj filmik z chęcią obejrzę, tylko mam nadzieję, że nie zepchnąłeś nikogo z drogi go kręcąc jak i nie jest to przyśpieszenie z wykorzystaniem grawitacji...