mroova81 napisał(a):
Owy buc, wydał 15x więcej $ na samochód niż ty, i chyba właśnie Cię zazdrość nieco zjada...
2 drzwiowe coupe jest "bardziej" od 3 drzwiowego
Nieee, wiesz akurat takie cechy polskiego społeczeństwa są mi obce. Nie dlatego, że jestem dobrym człowiekiem, ale dlatego, że jestem na tyle zarozumiały i bezczelny, że nawet takie ładne drogie i błyszczące zabawki w STYLU coupe, jakoś mnie nie ruszają

mroova81 napisał(a):
Jeżeli czujesz się oszukany przez świat, tym, że inni mogą jeździć wygodniej od Ciebie, samochodem którego typ nadwozia nazwali tak samo jak Twój, to niestety
Nie no, niech jeżdżą wygodniej - proszę bardzo. Mnie tylko chodzi o pewną suwerenność w nazewnictwie aut. Nie chodzi tylko o moje coupe, ale o wszystkie inne coupe, kombiaki idt. a przede wszystkim o to, że dzisiejsze samochody mają swój charakter i łatwo je określić. Martwię się o to co będzie gdy to wszystko zleje się w jedność i wtedy na określenie auta jakim jeździsz, będziesz potrzebował nic nieznaczącego 6 literowego skrótu, zawierającego w rozwinięciu wszystkie pochodne słów: sport, aktiv, recreation, fitness i sexy, nie wspominając już o określeniu własnej potrzeby podczas zakupu, czy porównaniu jednego samochodu z drugim. Znam wiele przykładów takich zabiegów marketingowych, które prowadziły do sporego zamieszania i dezorientacji klienta i nie mam zamiaru tego popierać. Jak się trochę orientujesz w elektronice, to pewnie wiesz czym się różni marketingowe określenie mocy sprzętu grającego (tzw. PMPO), od jego rzeczywistych możliwości. To samo jeśli chodzi o monitory LCD (kontrast jest podany, ale "dynamiczny"

) Po prostu nie chce tego samego w motoryzacji

mroova81 napisał(a):
{no offence} ale masz problem ze sobą.
Mam wiele i jeden największy - musze w końcu przestać pić