kolego barnaba!!!!!!!!!!!!
po pierwsze- bmw stoi zakladzie ktory zajmuje sie tylko przekladkami i nie robimy zadnej innej mechaniki,chyba ze u siebie w autach jak jest potrzeba,a nie u jakiegos pana czasia w garazu co mial na syrenkach doswiadczenie
po drugie-widze ze nawet nie wiesz i nie zdajesz sobie sprawy ile faktycznie aut jezdzi po przekladce i nawet wlasciciele o tym nie wiedza i chwala sobie te auta
po trzecie- facecik z ktorym pracuje tam robi przewaznie vag-owskie auta ale z racji mojej pasji do marki bmw po pprostu zgodzil sie to zrobic. nie jest takl zle chyba z tymi przekladkami skoro ani jedno auto nie wrocilo na reklamacje( a taka jest dozywotnio u nas-wiec jesli sie cos spierd... to mozna auto odstawic nawet po dwuch latach) i wszyscy zyja!!!!!!!! koles podklada swoj podpis na to co robil wiec dupy umoczyc nie moze bo wiadomo-prokuratura.
po czwarte- sam znam mechanikow ktorzy robia to za polowe ceny naszej po czym te auta wracaja do nas na poprawe,wiec nie stawiaj wszystkich w jednej lini.po za tym jak bys pomyslal i wiedzial co trzeba przelozyc to wieksza ingerencja we wlasciwosci jezdne jest przy zmianie zawieszenia na sportowe niz przekladka!!!!!!
a tak po za tematem to jak ci padnie maglownica albo przekladnia kierownicza to jak wymienisz to juz auto jest zle i nie dobre? bo widze ze nie masz pojecia na temat przekladki a wypowiadasz opinie
koles ktory prowadzi ten zaklad sam jezdzi vectra b anglikiem po przekladce i bylo to pierwsze auto jakie zrobil i powiem szczerze ze jezdze tym autem po czesci po calej polsce i wiem ze jest bezpieczniejsze i bardziej pewne niz polowa tych zlomow z niemiec sciagana.
Cytuj:
będę odbierał, ponieważ, jak coś Pan mechanik Kazio źle złoży i coś odleci to koleżka oprócz siebie - mnie i moją rodzinę zabije swoim wynalazkiem.
wiec jak bys pomyslal ze koles ma zone i corke i jezdzi tym autem i podpisuje sie nazwiskiem pod tym co robil to bys nie pisal takich bzdur!!!!!!
Cytuj:
Zawsze stawiam kreskę na przekładkę jakąkolwiek z Anglika.
Ale Polaczki jak zwykle kombinują. Nie stać na normalną wersję europejską, bo droższa to trza kombinować.
tylko czemu coraz wiecej postow brzmi-czy cos tam z anglika podejdzie do mojej E ...
przeciez to tez przekladka:):):):):)