jiGsaw napisał(a):
Zakov - jak nie odróżniasz odkupienia technologii i zrobienia tego w swojej myśli technologicznej
Tylko, że VW po którym jeździsz, w ostatnich latach miał tych myśli technicznych więcej, niż BMW przez ostatnie 20 lat.
jiGsaw napisał(a):
To, że Alfa Romeo jest z tej samej półki co BMW to Twój wymysł i Tobie podobnych, np. niektórych dziennikarzy motoryzacyjnych od pisania popłuczyn.
A wymysł zaliczania BMW do klasy premium, gdzie jak w e60 plastiki przypominają mydelniczkę, a kable pod maską są owinięte izolacją, której wstydził bym się zastosować na okablowanie dynama roweru marki wigry, to wymysł speców od marketingu i takich bezkrytycznych fanatyków jak TY!

jiGsaw napisał(a):
A co do Audi RS to przez kupę lat Audi nie mogło uturbionymi silnikami przeskoczyć wolnossących BMW, więc o czym my tu mówimy? Zobacz sobie do którego roku Audi stosowało zawieszenie z tyłu na poziomie Fiata Pandy, a od kiedy MB/BMW ma z tyłu w pełni niezależne.
Dlatego jeżdżę BMW, a nie Audi. A w przyszłości będę jeździł BMW M, a nie Audi RS. Ale nawet wtedy nie powiem, że Audi to jakiś margines klasy premium.
jiGsaw napisał(a):
No, ale czego mogę oczekiwać od człowieka, dla którego tania technologia używana w Skodzie, jest tak samo dobra jak ta z BMW.
Ja wiem, że są faceci którzy lubią wtykać innym facetom różne rzeczy w usta. Niewiem, być może i Ciebie to satysfakcjonuje w jakiś sposób. Ale proszę, nie wtykaj mi słów których nie wypowiedziałem/napisałem