Zakov napisał(a):
jiGsaw napisał(a):
Zakov - jak nie odróżniasz odkupienia technologii i zrobienia tego w swojej myśli technologicznej
Tylko, że VW po którym jeździsz miał tych myśli technicznych więcej, niż BMW przez ostatnie 20 lat.
Czyżby? Chodzi Ci o cały koncern VW?
Zakov napisał(a):
jiGsaw napisał(a):
To, że Alfa Romeo jest z tej samej półki co BMW to Twój wymysł i Tobie podobnych, np. niektórych dziennikarzy motoryzacyjnych od pisania popłuczyn.
A wymysł zaliczania BMW do klasy premium, gdzie jak w e60 plastiki przypominają mydelniczkę, a kable pod maską są owinięte izolacją, której wstydził bym się zastosować na okablowanie dynama roweru marki wigry, to wymysł speców od marketingu i takich bezkrytycznych fanatyków jak TY!

Zdarza się, jednak to nie jest sedno sprawy i kluczowa kwestia. O najważniejszym pisał Stones.
Zakov napisał(a):
jiGsaw napisał(a):
No, ale czego mogę oczekiwać od człowieka, dla którego tania technologia używana w Skodzie, jest tak samo dobra jak ta z BMW.
Ja wiem, że są faceci którzy lubią wtykać innym facetom różne rzeczy w usta. Niewiem, być może i Ciebie to satysfakcjonuje w jakiś sposób. Ale proszę, nie wtykaj mi słów których nie wypowiedziałem/napisałem

Niczego Ci nie wtykam. Napisałeś, że Audi to ta sama klasa/półka co BMW, poparłeś to stwierdzeniem, że skoro technologia VW się sprawdza i jest dobra... Czyli jednoznacznie prowadzi to do wniosku, że technologia w Skodzie i BMW jest tak samo dobra, bo przecież w Audi jest wspólna ze Skodą, no ale to ta sama półka co BMW, więc MUSZĄ być na porównywalnym poziomie, nawet bardzo porównywalnym. Jak widzisz sam sobie wsadziłeś/wetknąłeś, gratulacje, obyło się bez usuwania żeber?

Audi jest bliżej BMW niż kiedyś, ale jednak nadal ZA, na tyle wyraźnie, że nie można tego stawiać u progu BMW/MB.
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników
Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...