Hans' napisał(a):
Jestes lepszy ? 2 takie Mki moglem kupic za swojego dizla w 2004.
Co, kompleksiki ?
Daruj już sobie, nie byłeś i nie jesteś klientem do kupna takiego auta, nawet 25 letniego, i tyle, reszte zostaw na Onet
Pewnie że podkreślam że mam Mke akurat w tym temacie, bo przez to stać mnie na rozsądne podejście do tematu.... rozumiem gdzie tkwią przyczyny chęci posiadania takiego auta, i jak potem wyglądają realia pozakupowe.
Jak widać, inni właściciele Mek myślą podobnie
A napisał(a):
tu macie sonde rozczarowania nowa M5tka
http://www.m5board.com/vbulletin/f10-m5 ... 10-m5.html
Co ciekawe bardzo, opinie negatywne głównie przedstawiają właśnie posiadacze e60 M5 !
A napisał(a):
nowe M5 F10 to kloc, ciezsze niz konkurencja z tego samego segmentu.
Bez osiagow, ktore zostawiaja w tyle oponentow. W poprzednich generacjach tak nie bylo.
Trzeba patrzec na to obiektywnie, a nie zachwycac sie nie wiem czym, a konkurencja dziala.
Poczytaj co A pisze, i idź poklęczeć na grochu
Zadałem konkretne pytania, ale nie oczekuje ze odpowiesz, bo niestety.... tak, dokładnie, nie rozumiesz koncepcji M5. Finito.
Santino napisał(a):
to nie komedia tylko ukłon w strone tunerów, wersja silnikowa z x6m pozwala na wyciagniecie np jak u g-powera 725KM i 890Nm, tak wiec mysle ze motor z M5 bedzie mial wiekszy potencjał.
Może masz i racje, ale po co te ceregiele... ?
Wczesniej przycik M, teraz pakiety tunerskie ? Nie można sobie w sklepie kupić jeżdżącego M5 dyktującego innym jak powinno wyglądać auto o tek koncepcji..?
Uważam, że nowe M5 proporcjonalnie, powinno mieć 630KM, i tyle.
Przy tej masie i konstrukcji napędu, tak to powinno wyglądać.
Łukasz_P napisał(a):
Może i nowe M5 ma mniej mocy ale ide o zakład, że na torze pokaże RS6 i AMG gdzie ich miejsce...
M3 to może tak stary, ale nie M5.... tak jak nie RS6, to nie auta na tor