Labrador napisał(a):
po drugie jeśli podbijam z innych kont to zaczyna sie to robić powoli ,z rożnych kont i od najniższej ceny stopniowo dzwigając ją aby podgrzać atmosferę licytacji na końcu tak gdzieś na dzień ,dwa przed końcem aukcji ktoś ze znajomych wbija cenę która cię satysfakcjonuje w twoim przypadku 200 zł ( nie ma znaczenia czy masz net w tym dniu w którym sie kończy aukcja ,cenę która sie zadawala wbija twój znajomy na dwa dni wcześniej ,nie trzeba czekać z tym to samego końca czy ostatniej minuty aukcji ) i jeśli nikt by tego znajomego nie przebił to straciłbyś jedynie tyle co prowizja czyli 8 zł od tej kwoty.
Pamiętając aby nie logować się z kilku kont na jednym kompie!
Oni są cwani i po IP dojdą - naruszenie regulaminu i konta zawieszenie gotowe

(5 kont nam poleciało w ciągu jednego dnia

)
I jeszcze jedno
Jeśli znajomy wygrywa - bo nikt nie przebił jego oferty, a za mniejsze pieniądze nie chcieliśmy oddać, nie warto występować o zwrot prowizji. Jeśli doszukają sie, że coś takiego miało miejsce nie raz, a więcej - zawieszą konto
misssiaq6, myślę że najmniej stratny będziesz jak sie z nim dogadasz i za te 100zł głośnik oddasz
PS. Z mojego konta 2 razy kolega ustrzelił motor wystawiony
KUP TERAZ za
1zł Gdyby nie to ze konto jest na siostrę spokojnie motor można było za tyle otrzymać. Rzecz w tym ze trzeba by sprawę zakładać, a siostry po sądach ciągać nie chciałem